Ton Brekelmans

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Ton Brekelmans
Woonplaats: Udenhout
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-29 18 49 80

Email: ton.brekelmans@ziggo.nl

Facebook: /ton.brekelmans

Beroep: Pensioengenieter

Geboortedatum: 11 februari 1950

Optreedgebied: Zuid-Nederland – Gelderland en Overijsel

Dialect: Midden Brabants. Overal goed verstaanbaar

Welkom op de pagina van
Ton Brekelmans

Even voorstellen:

 

 

 

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

De bekendste creaties van “Tontje de Sauwelér van ut Boerenverdriet” zijn:

Ton Brekelmans

Boek nu!

Een zeer goed ontvangen creatie , Waarbij Toontje op zijn eigen simpele manier uit de doeken doet wat hij allemaal op school meemaakt. Zijn rol als school ménneke is hem helemaal op lijf geschreven. Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze er spijt van hebben dat ze nooit in mijn klas hebben mogen zitten.

Een niet uitziende persoon die op het eind van het verhaal helaas nog steeds vrijgezel is en die steeds eindigt met:

“En vanaf dieje tijd zit ik wir zonder,k mer ik geleuf nog steeds in een wonder, dus wilde is unne keer in extaase geraake …

dan motte daor aachter mer is un afspraak mee men koome maken”

Vroeger moest meestal de zoon (of hij het kon of niet) het beroep van de vader moest overnemen. Fictief gebeurde dat ook in deze creatie en hoe dat geworden is, en wat hij daar allemaal in meemaakt, vertelt deze “zoon van de veedierendokter” in geuren en kleuren.

Met deze Miss is alles Mis, alleen heeft ze het zelf niet in de gaten en meent ze de mooiste vrouw van heel Brabant te zijn. Bij de pastoor hoorde ze bij de eerste Missen, met het gevolg dat ze elke dag om 6 uur op kon staan.

Hij is ontzettend bij … want hij denkt dat hij un filmster gaat worden. Ze hebben hem namelijk opgeroepen voor een opname … Hoe hij deze toestanden allemaal beleeft vertelt “D’n blije zieke” met veel humor en misverstanden.

U kunt begrijpen dat deze uit de kluit gewassen baby er ook niet uit ziet. Op een buitengewoon leuke manier maakt U alsnog kennis wat een baby vlak voor en na de geboorte allemaal meemaakt.

Een zeer sterke creatie waarbij vooral aan het licht komt wat een vogelverschrikker allemaal niet kan. Met regelmaat van de klok hoor je ook “ge kunt niks” …

Zo stond hij van de zomer op het zwembad in de gloeiend hete zon. En hoe langer dat hij er stond en hoe meer dettie rondkeek, hoe heeter dettie werd … “mer ge kunt niks” …

De brandweer, de verkenner, enz.

De gebrachte levenslopen worden meestal in één van de bovenstaande creaties verpakt. U kunt me uiteraard uitnodigen voor meerdere creaties per avond.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek