Sem van den Borne

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Sem van den Borne
Woonplaats: Bladel
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-12128564

Email: info@semtertainment.nl

Instagram: /semvandenborne

Facebook: /sem.vandenborne

Website: www.semtertainment.nl 

Geboortedatum: 21-10-1982

Optreedgebied: Alles in overleg mogelijk

Dialect: Hooge Mierds

Welkom op de pagina van
Sem van den Borne

Even voorstellen:

Podiumdier is het woord dat mij het beste omschrijft. Al op mijn 18e speelde ik mijn eerste buut in Hooge Mierd en ik was meteen verkocht. Daarna volgden langzaamaan wat stappen naar buitendorpse speelplekken.

Naast tonpraten ben ik ook actief (geweest) als toneelspeler, zanger, presentator en de laatste jaren voornamelijk als comédian/cabaretier. Wat geresulteerd heeft in een aantal finales van cabaretwedstrijden in Leeuwarden, Sittard en Heerlen. En uiteindelijk in een oudejaarsconference die ik in 2019/2020 een aantal keer heb mogen spelen.

Superleuk project was ook ‘Verrekes Lache’ samen met Boy Jansen en Berry Knapen. Een mengelmoes van tonpraten, improvisatie en cabaret waarmee we met 2 verschillende voorstellingen in vele theaters in Brabant en Limburg hebben mogen spelen.

Na een aantal jaren het tonpraten op een lager pitje te hebben vanwege al mijn theateractiviteiten is het vuur nu weer volledig aan. Een nieuwe buut, nieuwe energie en passie om weer overal in die ton te gaan klimmen.

Mijn speelstijl is energiek en dynamisch, ik hou ervan om in het typetje te kruipen en het publiek mee te nemen in die energie!

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Sem van den Borne

Boek nu!

Jon is leefstijlcoach 3.0. Hij heeft toch een net wat andere kijk op wat nou echt gezond voor de mensen is. Hij vertelt je ook graag hoe het zo allemaal gekomen is. Letterlijk en figuurlijk een vette buut.

Amai is een karakter waar je snel van gaat houden. Hij is op continu op zoek naar een Valentijn. Daarnaast geeft ie je graag een inkijkje in zijn leven als kapper en alle bijzondere klanten die hij daar meemaakt.

Denny is leeuwentemmer in Circus Ratjetoe. Hij neemt je mee in de avonturen die hij in het circus en daarbuiten beleefd. Af en toe op het randje, maar sowieso heerlijk onnozel.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk eens op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek