Rob van Elst

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Rob van Elst
Woonplaats: Groesbeek
Provincie: Gelderland


Tel: 06-38902517

Email: info@robvanelst.nl

Facebook:

/rob.vanelst.10

Twitter: /robvanelst

Website: www.robvanelst.nl

Beroep: Projectleider bank

Geboortedatum: 01 mei 1963

Dialect: Groesbeeks, ook aangepast Nederlands

Welkom op de pagina van
Rob van Elst

Even voorstellen:

Overal waar een Ton is kom ik hem vullen!

 

De buuts vol met zelfspot laten meestal doorschemeren dat men zichzelf regelmatig van een afstandje moet bekijken en dan blijkt dat in de meest vervelende situaties humor verscholen zit. Die haalt het alter ego Dik dun Unmundige er uit en geeft die vaak grof maar goed bedoeld weer in zijn buuts. Niet zelden improviserend naar de zaal toe.

 

Omdat ik verknocht ben aan mijn Carnavalistische Groesbeek (GLD) zul je mij niet zien op een Brabants of Limburgs kampioenschap. Slechts enkele kilometers komt ik als “geografisch grensgeval” te kort om mij Limburger of Brabander te mogen noemen. “Daarom noem ik mezelf Carnavalist en gelukkig is dit begrip niet aan grenzen gebonden” Maar het had erger gekunnen: Ik woon namelijk ook maar enkele honderden meters van de Duitse grens!

 

“Citaat woordenschat van het Groesbeeks, 2007, isbn 978 90 5345 339 1

Ómmundige, ook ummundig (bn) groot, enorm , onbehouwen, Wa enne ómmundige mök is daa, Wat een onbehouwen persoon is dat.”

 

Zie hier de oorsprong van Rob van Elst’s Alter ego: Dik de Ummundige. In sommige delen van het land wordt Ummundig opgevat als Onmondig , dus het zich niet kunnen uitdrukken kunnen spreken. Ironisch bekeken zou dat natuurlijk ook wel kunnen maar de Groesbeekse variant voert duidelijk de boventoon en dat niet in de laatste plaats door Rob’s fysieke verschijning. Ronduit dankbaar voor wat de natuur hem bedeelt heeft gebruikt hij zijn imposante verschijning om zich in menige ton te murwen. En daar niet alleen: Ook bedrijfsfeesten, ondernemersbijeenkomsten en bruiloften en feesten en verenigingen zijn niet veilig voor de kunsten van Dik dun Unmundige. En dan het liefste daarin verwerken van ” hem in het oor gefluisterde gegevens”.

 

Een lachende zaal is het mooiste compliment dat je kunt krijgen

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Rob van Elst

Boek nu!

Nadat dieten niet helpt adviseert de psychiater hem om de bouw in te gaan. Meer lichaamsbeweging en lekker in de buitenlucht. Alleen dik houdt er zo zijn eigen werkmoraal op na.

Ik heb me nooit kunnen wegen omdat de schaal maar tot 150 kg ging. Ik heb nu een digitale weegschaal gekocht, ik weeg nu “Error”

Na een mislukt oudjaarsfeestje vraagt zijn vrouw aan de dokter of dik niet extreem gemake-overt kan worden.

Tegen de oogarts: “Als dat laseren mislukt kijk ik je nooit meer aan!”

Dik’s vrouw Katarina wil, nou de kinderen uit huis zijn, ook eens op ‘n cruise.

“Het was een sjiek schip waarop we zaten. Je moest als verstekeling 750 euro betalen om mee te mogen”

Dik’s grootste wens ooit een circus te bezitten is uitgekomen niet alles echter loopt naar wens.

Toen ik klein was heb ik eens een circus gezien en toen wist ik wat ik wilde worden als ik groot was: Lilliputter! Ik dacht altijd dat lilliputters uit Liechtenstein kwamen, je weet wel dat “dwerg” staatje!

Diks carriere in vogelvlucht; van heibezem tot bladblazer. De humor ligt op straat en Dik veegt die bij elkaar en stort die over het publiek uit.

“Ik neem iedere week verse bloemen mee van het werk, die staan daar iedere week trouw in de berm…. bij dat houten kruisbeeldje”

Dik werkt als Liftboy in een Hotel. Servicegericht als hij is probeert die zijn fooitjes bij elkaar te sprokkelen. Er gaat wel eens wat mis in het Hotel.

“De kamers waren zo klein dat de deur van de minibar alleen naar binnen los ging.”

Met Dik is de wereld een stuk veiliger. Securityguard, douanier, persoonsbeveiliger, portier en uitsmijter. Met zijn Collega Strammer Max (een duitse uitsmijter) zorgt hij dat het goed toeven is in de dicotheek! Alles loopt op rolletjes of toch niet? Met een maglite op zijn schouder laat hij zijn licht schijnen op de beveiligingswereld.

Dokter Dik heeft net zijn 1000e kiendje ter wereld gebracht. Verhalen genoeg. Ook best een paar bekende mensen waren zijn patient maar eeeh. Niet doorvertellen.

“Dik was niet makkelijk, Bij de geboorte keek hij altijd naar de Navel streng!

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek