Rien Bekkers

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Rien Bekkers
Woonplaats: Olland (Meierijstad)
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-16303445

Email: rienbekkers@tonpraten.nlrienbekkers@ziggo.nl

Facebook: /rienbekkers

Beroep:  Leraar

Geboortedatum: 21 februari 1948

Dialect: Brabants

Welkom op de pagina van
Rien Bekkers

Even voorstellen:

Met zijn buut: “Rinuske de Wereldkampioen” is hij klaar voor het tonpraat-seizoen!! 
Tweemaal winnaar Zilveren Narrenkap
Zesmaal finalist Keiebijters
Zesmaal finalist Brabantse Kampioenschappen
En zo nog heel wat andere prijzen en ereplaatsen.

Met Rien haal je een zeer ervaren kletser in de ton. Zet hem achter de microfoon op een kletsavond of feest en het is meteen “dikke lol & vette pret”. Vol enthousiasme vliegt hij erin en dat werkt heel aanstekelijk. Met zijn vlotte vertelkunst rijgt hij de grappen en klinkklare klets aan elkaar en neemt iedereen mee langs allerlei kolderieke situaties.

Rien is de enige kletser die twee maal de felbegeerde trofee de “Zilveren Narrenkap” gewonnen heeft èn ook de titel “Kampioen van Zuid-Nederland”.

In heel Brabant, maar ook van Friesland tot Limburg en van Zeeland tot Gelderland laat Rien de toehoorders gezond lachen in zijn overal gemakkelijk verstaanbaar Brabants.

Niks moeilijk doen, gewoon lekker lachen, gieren, brullen om typetjes als:

“Rinuske T(r)ap, de wielrenner”
“Rinuske de Sleurklager”
“Rinuske, de Brillenmaker”
“Rinuske Brok, de piloot”

“Rinuske, wout van de week”


Ook op doordeweekse middagen heeft Rien tijd om zijn “kunsten” te vertonen.

Rien wordt ook veel gevraagd voor gouden bruiloften, jubilea, presentaties, personeelsfeesten.

Zijn levensmotto?? Iedere dag even lachen want:

Beter je kop in top

Dan getob in je kop

Als je hem wilt boeken, dan maakt hij plaats in zijn agenda!

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Rien Bekkers

Boek nu!

Rinuske heeft als winnaar een reis door Schotland gewonnen, het land van de doedelzakken. Op de Schotse Highland Games heeft hij veel gezien en geleerd. Dat gaat hij samen met zijn Schotse knecht, BigMac, hier in de praktijk brengen. Maar dat geeft erg veel hilarische problemen.

Iedereen kent wel de wielrenners die zondags over de wegen komen gefietst, zwoegend en hijgend, werkend aan hun conditie.

Rinuske gaat ook iedere week een paar keer van huis met zijn renfiets. Veel kilometers maakt hij daarmee niet. Zijn bierbuik neemt niet af maar wordt juist veel groter!

Zijn motto: meer liters dan kilometers. Totdat………… Juist, dat komt hij graag zelf vertellen.

Hiermee heeft hij de titel van Groot Deurne gewonnen.

Een slager in de ton: een aparte verschijning! En wat voor een verschijning… Humor “recht voor zijn raap”. Je weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Door de klanten in zijn winkel komt Rinuske in allerlei kolderieke situaties terecht. Deze buut zit ook vol goede, niet te moeilijke woordspelingen over koetjes- en kalfjes….vlees. Volgens de kranten “een prima klets”. Niks moeilijk doen….. maar LACHEN

Als je een vakantievlucht hebt geboekt en je treft zo’n piloot, is het misschien maar beter om rechtsomkeert te maken. Want bij Rien is “vliegen net als beleggen: In het verleden behaalde resultaten …” Het hoogtepunt is zijn rondvlucht boven Brabant met de selectie en het bestuur van PSV.

Deze buut staat op de nieuwste CD “Brabantse Toppers” (de beste tonpraoters van Brabant)

Wie kent niet die enveloppen waarin grote prijzen beloofd worden? Ook Rien heeft zo’n prijs gewonnen. Hij waant zich rijk, rijk, rijk…! Maar ocharm: veel geld verbrast en nog steeds maar geen dikke cheque in de bus. Wat nu?

Als regelmatig cafébezoeker heeft Rien een “ABS-voertuig”, een “Alcohol Bestendig Scheurijzer”, uitgevonden. Hiermee komt hij met veel capriolen tenminste ongeschonden en veilig weer thuis. Of de andere weggebruikers en de politie zijn rijstijl ook zo waarderen?

Als u niet goed meer ziet, bent u bij Rien in zijn heel gezellig ingerichte brillenzaak aan het juiste adres. Na een uitgebreid oog-onderzoek gaat u opgewekt weer naar huis. U ziet maar of u dan beter ziet, en anders kunt u nog kijken.

Met Rinuske in een pliesiepak komt er wel meer blauw op straat. Maar hij bakt ze wel erg bruin. Iedereen krijgt een prent van deze stoere agent!!

In deze creatie kan Rien zich helemaal uitleven. Dat doet hij dan ook! Hij haalt allerlei capriolen uit met zijn tweewieler, dit tot “grote bewondering” van de mannen in het blauw. En tot grote ergernis van zijn duo-passagier, zijn vrouw Greetje

Hij wast de ramen en de ruiten zo snel dat de stukken er vanaf vliegen! Samen met zijn vrouw Greta drijft hij een Glazenwasserij. Maar de lange ladder blijft voor grote hilarische problemen zorgen.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek