René van Boxtel

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: René van Boxtel
Woonplaats: Waalwijk
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-13218465

Email: renevanboxtel@ziggo.nl

Facebook: /rene.vanboxtel

Beroep:   Communicatie en managementadviseur 
Presentator – Discussieleider – Dagvoorzitter
Adviseur Moezelwijnen
Sales Promotor Schrobbeler en Ambtenaar Burgelijke Stand Gemeente Loon op Zand

Geboortedatum:  26 april 1958

Optreedgebied: Nederland – België

Dialect: Brabants, ABN

Welkom op de pagina van
René van Boxtel

Even voorstellen:

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Deze bekende spreuk is één van de vertrekpunten als René weer een buut, conference, presentatie, sketch of zelfs een theatervoorstelling schrijft. Maar ook “ge moet ut meej maoken” is een rode draad in zijn optredens.

 

In zijn buuts, conferences, presentaties, en sketches, herkent u de algemene Brabantse tongval maar ook het ABN (zonder AMRO) is voorhanden.

 

Van zijn optredens kunt het gehele jaar rond genieten. Heeft u een feest, partij, bruiloft, vereniging- of zakelijke bijeenkomst René geeft acte de présence, en daar waar gevraagd, een eigentijdse toepasselijke inbreng, toegespitst op de inhoud en aard van het evenement. U kunt ook het evenement door hem laten presenteren als typetje maar ook als moderator op de manier zoals u dat wenst.

 

Wilt u een “zeremoojniemister” dan kruipt René in de huid van Frederick Feest en leidt hij de aanwezigen met veel humor door het evenement heen.

Zoekt u een ervaren presentator, dagvoorzitter of discussieleider voor uw (bedrijfs)bijeenkomsten, een schrijver van teksten ten behoeven van presentaties en/of speeches kunt u een beroep op René doen.

 

 

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

René van Boxtel

Boek nu!

Voor elk evenement (bedrijfs)feest of bruiloft geeft René op passende wijze invulling en leiding en maakt er een bijzondere gebeurtenis van.

Altijd loopt hij voorop en de fanfare er achteraan of toch niet? Met zijn muzikale belevenissen brengt hij u zeker van de wijs.

Hygiëne staat in dit restaurant op een hoog niveau, op de bovenste plank in het magazijn. Het voorgeschotelde zal uw smaak prikkelen. De beste ingrediënten worden toegepast en het geheel is overgoten met een “gulle lach” saus.

Hij was al aan het sparen voor de zilveren bruiloft maar zijn vrouw zocht haar heil ergens anders. En het was allemaal zo mooi begonnen. Bijna 25 jaar huwelijk, 25 plezier? Alles passeert de revue. U zult zich op humoristische wijze herkennen in de ups en downs van het verliefd, verloofd en getrouwd zijn.

Als meneer Zonneschijn doet hij het weer. “Van goei weer naor kwaoi weer” alles passeert. U houdt het zeker niet droog.

Als broeder op de Rode Kruis ambulance ziet “Tinus” er gin verbaand in. Als eerste verleent hij hulp bij ongelukken. Maar ja, wanneer is het een (on)geluk als je door hem geholpen wordt.

“Geleufde gij ut”. Een gevleugelde uitspraak van deze kapelaan die maar geen pastoor kan worden. Via zijn preken en huisbezoeken behoedt hij zijn beminde parochianen om voor het zingen de kerk uit te gaan.

1999- heden : Binnenprater 80 van de Langstraat

2003- heden : Organisator en presentator van Tonpraoten in ut Tejaoter in o.a. Theater De Schalm Veldhoven, Theater De Enck in Oirschot, Theater Markant in Uden, enz.

2003- heden : Blaoskapellenfestival De Halve Zoole Waalwijk

2012-heden : Stadsomroeper Geertruidenberg

 

Speaker en presentator bij verschillende evenementen.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek