Jasper van Gerwen

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Jasper van Gerwen
Woonplaats: Hilvarenbeek
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-25377172

Email: info@jaspervangerwen.nl

Facebook: /JaspervanGerwenNL

Twitter: /JaspervanGerwen

Website: www.jaspervangerwen.nl

Beroep: Leerkracht basisonderwijs – Clown – Goochelaar – Presentator – Tonprater

Geboortedatum: 21 juli 1970

Optreedgebied: Nederland – België

Dialect: ABN met een vleugje Brabants

Welkom op de pagina van
Jasper van Gerwen

Even voorstellen:

Jasper van Gerwen is een geval apart. Dat is bijna niet “voor te stellen”.

De laatste jaren heeft hij menig zaal mogen bespelen. Iedere keer met veel succes.

Zijn acts die hij bij het tonpraten brengt zijn voor mensen heel herkenbaar.

Daardoor wordt het vermakelijk om naar te luisteren. Het spel en de timing zijn ijzersterk en menig zaal valt voor hetgeen Jasper brengt.

Verschillende organisaties nemen hem met veel plezier op in hun programma.

 

Jasper is ook de man achter de kinderprogramma’s van Clown Nono.

Hij heeft hier een gigantische podiumervaring mee opgedaan die hij gebruikt in zijn verschillende acts.

 

Jasper van Gerwen is al vele jaren actief als tonprater.

Hij is leerkracht in het basisonderwijs.

Echtgenoot en vader van twee kinderen.

In het dagelijkse leven heeft hij moeite om zich in te houden om niet overal de draak mee te steken. De humor ligt op straat alleen ziet Jasper hem wat eerder dan mensen die wel normaal zijn.

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Jasper van Gerwen

Boek nu!

Omdat het aantal muzikale acts steeds dunner gezaaid is speelt Jasper van Gerwen een “gepimpte” versie van zijn muzikale act Dolle Dick. In de teksten houdt hij het publiek een spiegel voor en geeft zijn mening over wat er in de dagelijkse maatschappij allemaal speelt. De tijden zijn veranderd en Dolle Dick zal dat even haarfijn uitleggen. Denk daarbij een ode aan 1 van de vrijwilligers van uw vereniging en nog 2 á 3 pakkende liedjes uit de tonpraat-acts van Jasper van Gerwen en het feest is compleet. Ideaal als opwarmer van een zittingsavond of als luchtig intermezzo.

Wally is bekend uit de zoekboeken van Waar-is-Wally?! Hij is een kei in zichzelf verstoppen en is een graag geziene gast op het podium. In zijn jeugd zag echter niemand hem staan en ook de meisjes zagen hem niet zitten. Hij komt vertellen over zijn problemen die hij had doordat niemand hem zag staan. Een verhaal over zijn kindertijd, de uitstapjes met zijn ouders en het zoeken naar een vriendinnetje.

Als deelnemer aan het Nederlands kampioenschap “Mens erger je niet!” beleefd dit typetjes een doldwaas en absurd avontuur. Hij vertelt over de spelletjes die ze vroeger thuis altijd deden, over de weg naar het toernooi toe en de uiteindelijke eindstrijd. Een zeer origineel verhaal met geweldige herkenbare humor!

 

“Bij mijn vrouw en mij duurde spelletjes altijd zo’n 60 minuten….. 59 minuten voor de ruzie en 1 minuut om het weer goed te maken.”

Stefke heeft dit jaar erg zijn best gedaan om strandwacht te worden. Hij heeft de cursus gedaan en heeft stage gelopen.

Maar of dit allemaal goed afgelopen is daar komt hij in deze buut over vertellen.

 

“Onze dagtaak begint al vroeg in de ochtend om 8.00 uur…. Alleen als het een warme dag is dan beginnen we niet om 8.00 uur maar om 11.30 uur. Dan ontwijken we de strandfiles een beetje. ”

Wilbert is een vrijgezel van midden 40 die nog steeds bij zijn moeder woont. Om aan de vrouw te komen gaat hij op jongeren reis naar Griekenland. Moeder gaat mee! De nieuwst buut uit het repertoire.

“Ik heb nog twee weken lopen zoeken naar een dierenwinkel die mij 500 kakkerlakken kon verkopen. Wij moesten de kamer achterlaten zoals we hem aangetroffen hadden.”

Max Laadvermogen is marskramer in hart en nieren. Hij komt met zijn “ruif” voorgebonden op uw avond van alles verkopen. Vooral onzin! Daarbij vertelt hij wat hij allemaal te koop heeft en wat hij allemaal meemaakte toen hij op de boerenmarkt in Handel stond. Koffie, thee, limonade ….!!!!!

 

“De klant is koning en dus laat ik ze royaal betalen”

Een klein jochie is zijn ouders kwijt en komt op uw evenement zoeken. Hij vertelt meteen over zijn familieleden en de opvoeding die hij genoten heeft. Maar of hij alles wel helemaal begrepen heeft dat is de vraag. Een ontmoeting die u niet snel vergeet!

 

“ons pap heeft twee banen …. Overdag werkt hij op kantoor en ’s avonds op mijn moeders zenuwen!”

Als lid van Scoutinggroep “Ut Padje” vertelt deze padvinder over zijn vereniging. Een club voor “Lillukke Kèènder”. Een verhaal over de leden van zijn club en de gebeurtenissen op hun survival. Een hilarisch verhaal vol Absurditeiten dat er meteen bij het publiek in gaat als koek.

 

“Bettie mocht bij ons het vaandel dragen. Niet omdat ze de sterkste was….. ze had de grootste navel om de stok in vast te zetten.”

Een oude zemelaar die een busreisje gaat maken samen met zijn vrouw. Alles wat er gebeurd voorziet hij van commentaar zoals alleen een bejaarde dat kan.

 

“Ik heb een pees-maker en dat is heel erg. Als ik nies gaat bij de buren de garagedeur open.”

Onnozele vrijgezel die over de herkenbare dingen in het leven verteld. Dolle Dick verwerkt in deze act enkele liedjes die hij op gitaar begeleid. Een perfecte act die zorgt voor de nodige afwisseling.

 

“Ik was vroeger een heel knappe baby, maar na mijn geboorte hebben ze mij verwisseld”.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Filmpjes

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek