Harold Schroijen

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Harold Schroijen
Woonplaats: Neeritter
Provincie: Limburg


Tel: 06-46257260

Email: harold.schroijen@gmail.com

Twitter: /HaroldSchroijen

Facebook: /harold.schroijen

Beroep: Hoofd Verkoop Binnendienst

Geboortedatum: 01-08-1973

Optreedgebied:

Dialect: Midden Limburgs, goed verstaanbaar van noord tot zuid

Welkom op de pagina van
Harold Schroijen

Even voorstellen:

Aangenaam . . .

Aangezien het makkelijker praat met een bekende, wil ik mij eerst even voorstellen.

Ik ben Harold Schroijen, kom uit Neeritter (in de volksmond ‘Itter’) en vier al 3 jaar mijn 3×11 jarig bestaansrecht. Al 20 jaar is Harold actief op het podium. De eerste jaren enkel in Neeritter tijdens de jaarlijkse vastelaovendj activiteiten en Bonte Avonden, later als buutreedner en als clown (Clownsduo Flappie & Floor) in heel Limburg en de Belgische grensstreek.

 

In de buut brengt ‘Harie’ zelf geschreven teksten met uiteenlopende typetjes. Als test voor deze eigen humor volgde een goed wedstrijddebuut in 2003 en waren twee finaleplaatsen in 2004 en 2005 bij de Limburgse buuttekampioenschappen de mooiste bevestiging. In 2006 bereikte Harold wederom de finale die hij in januari 2007 glansrijk wist te winnen met zijn buut ‘Harie heet meute mêt opstarte!’. Dit leverde hem in zijn jubileumjaar (3×11) de titel ‘Groot Limburgs Buuttekampioen 2007’ op. Na de laatste gezinsuitbreiding in 2009 heeft Harold weer meegedaan aan de wedstrijd en verdiende hiermee een finaleplaats in januari 2010. In deze finale heeft Harold met zijn buut ‘Harie geit nao de kèrmis!’ voor de 2e keer de titel Groot Limburgs Buuttekampioen 2010 in de wacht gesleept.

 

Harie heet meute mèt opstarte!

In deze tijd van computers moet zelfs ‘Harie’ er aan geloven. Met alle problemen van dien gaat Harie op zoek naar een computer die hem begrijpt. Dat het niet éénvoudig is zo’n apparaat aan de praat te krijgen weet hij ondertussen ook al. Echter, met een beetje hulp weet Harie dan ook het internet te vinden met alle gevolgen van dien.

 

Harie geit nao de kèrmis!

De kermis en de sfeer er omheen is voor Harie het feest van het jaar. Hij kan niet wachten om naar de kermis te gaan. Thuis moeten echter nog een aantal typische kermisvoorbereidingen worden getroffen alvorens richting de attracties kan worden gegaan. Op de kermis loopt Harie van de ene naar de andere attractie waar hij telkens situaties beleefd die op een traditionele kermis ‘zomaar’ kunnen gebeuren.

 

Voor een leuke onderbreking op een feestje, als passend onderdeel van een zitting of bonte avond of als goed gebekte ceremoniemeester, het is altijd weer een feest als ‘Harie’ is geweest.

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Harold Schroijen

Boek nu!

Na een haastig leven, in zijn eendje, als straatracer heeft Harie zijn leven weer op het juiste spoor gekregen. Als conducteur op een nachttrein ziet hij de mooiste plekjes langs het spoor… alleen ’s nachts. In sneltreinvaart verteld Harie over de dingen die hij heeft meegemaakt en over zijn opa, die vroeger ook op het spoor heeft gezeten.

Hier kan tekst komen

Jullie zullen misschien wel denken, “die Harie ziet het leven donker in”, maar eigenlijk is niets minder waar. Als begrafenisondernemer heb ik een levendige business met een zeer tevreden klantenkring. Tenminste daar ga ik van uit want ik hoor geen klachten. Als ik zo om mij heen kijk hoef ik mij qua werk ook niet druk te maken voor de toekomst, en dat is mooi, dat brengt tenminste wat leven in de tent, anders is het ook maar zo’n dooie boel.

 

Bent u op een dag niet meer zo spraakzaam dan laat het maar even weten. Tegen een redelijke vergoeding regel ik alles . . . immers, ‘de eine ziene doead is Harie zien broead!’.

In deze tijd van computers moet zelfs Harie er aan geloven. Met alle problemen van dien gaat hij op zoek naar een computer die hem begrijpt. Dat het niet éénvoudig is zo’n apparaat aan de praat te krijgen weet hij ondertussen ook al. Echter, met een beetje hulp weet Harie dan ook het internet te vinden met alle gevolgen van dien.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek