Arian Compen

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Arian Compen
Woonplaats: Soerendonk
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-53757667

Email: info@a3compen.nl
ariancompen@tonpraten.nl

Facebook: /A3Compen & /arian.compen
Twitter: @A3Compen

Website: www.a3compen.nl & www.brabaret.com

Geboortedatum: 08 mei 1969

Optreedgebied: De wereld en omstreken

Dialect: Zurriks en Brabants/Limburgs (ook in België te volgen).

Welkom op de pagina van
Arian Compen

Even voorstellen:

Voor een geboren en getogen inwoner van Soerendonk, “Het Leukste Gat van Nederland”, is het niet zo vreemd om een stap naar het tonpraten te maken.

Begonnen als A3 de Oppas-opa die met de kleinkinderen naar Ikea gaat.

Daarna huppelde hij als A3 het proefkonijn van zaal naar zaal. Vervolgens was hij in de race voor burgemeester in zijn eigen Cranendonck als A3 de Nieuwe Burger.

Ook als Schrik Barend de Stuntman heeft hij menigeen versteld doen staan.

A3 de Droomprins schopte het tot de finale van de Brabantse Kampioenschappen en als de DansA3 had hij de ballen om door te dringen tot de finale van de Keiebijters in Helmond.

Zijn type A3 De Verlosser stond in de finale van de Brabantse Kampioenschappen en na A3 De Cupido is het Opgepast voor A3Anus. Fiese-Jo kwam het gelukkig weer los maken en nu betreed hij als De Invaller weer vele zalen in Nederland en België.

Ook op stand-up comedy gebied timmert hij flink aan de weg. In 2022 was hij de winnaar bij het Comedyfestival Zuid-Limburg. In 2018 won hij de titel “Kei Grappigeste” en werd hij 2de bij de Open Rotterdamse Oneliner Kampioenschappen.

In 2019 staat hij weer op de planken met zijn succesvolle comedy-show A3 Brabaret!

Hij stond reeds op diverse podia in Nederland zoals: Toomler Amsterdam, Pepijn Den Haag, Comedyhuis Utrecht, Parktheater Eindhoven en Hofnar Valkenswaard.

Tenslotte organiseert hij onder de naam Brabaret, comedyshows waarbij een mix van o.a. Brabantse en Vlaamse comedians met tonpraters u een leuke avond bezorgen.

Een grappenmaker die met zeer zeer zeer droge humor, woordspelingen en originele vondsten het publiek weet te boeien. Ooit een beschuit gegeten zonder te drinken? Zoiets! Daarom het dringende advies: Goed drinken!

Het is geen wervelwind. Op een rustige manier neemt hij je mee op zijn reis. Zijn kracht zit hem in de zeer herkenbare verhalen met een onverwachte wending.

ZIJN MOTTO: HOE IST?

Over honderd joar wedder niks mer van!

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Arian Compen

Boek nu!
De invaller

Het was even paniek of we de planning voor vanavond rond konden krijgen, maar gelukkig hebben we iemand bereid gevonden.

Dames en heren mag ik een heel warm applaus en alle credits voor Arian Compen als de invaller!

Een mens kan het een en ander meemaken, maar zodra je met Fiese-Jo te maken hebt, dan denk je al gauw weer waar ben ik nu weer in verzeild geraakt. Deze man heeft overal een oplossing voor en hij zanikt en zevert al ware het een tonprater. In de praktijk is alles anders. Vooral in zijn praktijk. Één voordeel: Áls hij komt, dan ruimt hij alles netjes op.

Ouder worden komt met gebreken. Gelukkig is A3 Anus nog goed bij en hij blij dat hij erbij is, dus dat wordt oppassen! De buut is het verhaal over een opa die vergeetachtig wordt, overal voor op moet passen, die moeite heeft met de huidige tijd en die naar Ikea gaat met de kleinkinderen.

Zijn taak is het om mensen bij elkaar te krijgen en om voor liefde te zorgen. Dat zoiets zeker in deze tijd niet altijd eenvoudig is moge duidelijk zijn. Toch slaat hij er zich wel doorheen.

 

Ze scheiden tegenwoordig al als er een scheet dwarszit! En daar ga ik een stokje in steken!

Na al die jaren bevalt het nog altijd, maar hij is blij dat ie er even uit is! Ook hij is deze keer blij dat ie verlost wordt! Hij is hier binnengekomen om even uit te puffen.

Even stoom afblazen, want wat hij de laatste uren heeft meegemaakt dat mag ’n klein wondertje heten.

 

Ik zeg ik zie ik zie wat jij niet ziet en de kleur is blauw.

Waaahh! zegt ie! We krijgen ‘n smurf!

Ik zeg: Jonguh, ze worden mee de dag knapper!

Oehoe zegt die uil, ik kan nie wachte tot morgen!

Het dansmarietje met ballen! Zoiets heb je nog nooit geproefd.

Hij laat een paard lachen. Winnen is belangrijker als meedoen.

 

We hebben allemaal iets gemeen. We weten geen van allen wat ik ga zeggen.

De droomprins heeft al van alles geprobeerd, maar hij zal altijd wel een dromer blijven.

Ik zeg verkoopde die hond nie? Hij zegt NIE? Ik verkoop ‘m WEL!

Omdat ze in Cranendonk op zoek zijn naar een nieuwe burgemeester heeft A3 besloten om te solliciteren. Dat dit het nodige met zich meebrengt spreekt voor zich!

 

Ik was toch zinnuwechtig op ‘t solocitatiegesprek. Munnen buik begint te borrelen en ik krieg me toch kramp! De commissaris wil me de hand schudden en vrogt: Kun je de druk wel aan? Ik zeg ut zal nie meevallen, mer als ik er immel zit, dan zal ut wel loslopen!

Soms zit het mee, soms zit het tegen, maar soms zit het mee tegen. A3 was er net aan gewend dat hij werkeloos thuis zat en eigenlijk vond hij het ook prima zo, maar daar is verandering in gekomen. Hij heeft nu werk…..maar of dat ook werkt….. dat proeft u meteen!

 

Zitten hier vissticks dan? Ik vang alleen vissticks… Want die hebben geen ogen. Die zien je niet aankomen.

Ga mee met A3. Hij is eindelijk op ’n leeftijd gekomen dat hij kan gaan genieten, maar nu mag of beter gezegd moet hij op de kleinkinderen passen. Omdat hij zich anders geen raad weet gaat hij maar met ze naar Ikea.

 

Ik hoop mèr dezze een bietje betijds kome, wantie moet al vroeg noa de cursus…: Jongleren!! JONG – LEREN? Hoe ist? Trekt us en munne vinger!

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? klik hier…. of kijk op Tonpraatfotos.nl

Filmpjes

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek