A Mies en Kaal

Optredens  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: A Mies en Kaal
Plaats: Leunen
Provincie: Limburg

Contactpersoon: Misja Nabben

Tel: 06-55372069

Email: amiesenkaal@gmail.com

Leden: Misja Nabben en Karlo Rongen

Optreedgebied: Limburg, N-Brabant

Dialect: Venrays dialect

Welkom op de pagina van
A Mies en Kaal

Even voorstellen:

A Mies en Kaal is een cabaretduo dat in het klein dorpje Leunen (bij Venray) geboren is zo rond 2002. Inmiddels hebben we, Mies (Misja) en Kaal (Karlo), al ruim 10 jaar acts verzorgd op lokale zittingsavonden van ’t Knölleke.

 

Zo rond 2014 kwam het omslagpunt, we wilde nog meer uit onze acts halen en sloten ons aan bij een buutgroepje dat zichzelf inmiddels de buutacademie van Ysselsteyn noemt.

Dat was direct ook aanleiding om de overstap buiten de Leunse landsgrenzen te gaan maken.

 

Inmiddels vertonen wij onze acts in Venrayse buu(r)tgemeenten en daarbuiten.

 

De naam ‘A Mies en Kaal’ geeft in de kern al aan waar het over gaat; amuzikale acts voorzien van de nodige droge woordspelingen.

Contactgegevens  –  Optredens  –  Foto’s  –  Gastenboek

Optredens

Vogelspotters

Boek ons!

Zoals gezegd vóór 2014 speelde we vooral op de lokale zittingsavonden met acts als ‘Kapper Rob ’, ‘De steward met de zwarte doos’, ‘De Wienpruuverej’ en ‘De marktkoopmannen gespecialieerd in lingerie en kaarten’

 

In 2014 speelde we voor het eerst onze marktkoopmannen act in de Venrayse Schouwburg.“Nudistenslipjes, los-ien-de-kuj BH, tien Euro!”, “Ik bin van de kaart”. Dat sloeg aan en smaakte toen van beide kanten naar meer.

 

In 2015 stonden we daar met een act als twee wel erg tegenstrijdige reisbureaus; “Doe os een plezier en göt weg”.

 

In 2017 stonden we onder meer op Circus Mök te Venray met de act ‘Iezere Wielke en de geest’; “Mien scholjuf zei vroeger al tigge mej; Wielke gej mot iets goan doen mettaal…”. “De arme kel haaj ut loodje geleet. Woar haaj ie dat geleet want dan haal ik ut efkus op….”. “Is dat misschien ollie-lamp?”.

 

Eind november 2017 stonden we in Leunen bij De Knöllekes met onze meest recente act ‘De vogelspotter’ en in december op de try-out in Ysselsteyn.

 

In 2018 stonden we met de vogelspotteract op de try-out in Ysselsteyn, bij de Keavers in Holthees, in Maashees bij de Bliekers en op de OPHA Buutteaovondj in Haelen.

 

In 2019 staan we voor de derde keer op Circus Mök met de vogelspotters-act. “Gefde gej die doeve borrelnootjes? Joa; stut op de zak dat ut vur un Duyv-is.”.

Contactgegevens  –  Optredens  –  Foto’s  –  Gastenboek

 

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Optredens  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Optredens  –  Foto’s  –  Gastenboek