Tonpraters in Volkel
  28-08-2006

Op woensdag 6 september is er in de Schakel in Volkel een avond met de beste tonpraters van Brabant en op zaterdag 9 september staat Hollandstalige muziek centraal. De organisatie van deze openbare avonden is in handen van partycatering Verstraten uit Uden. “Wij vieren hiermee ons eerste lustrum hier in de Schakel,” aldus Tonnie Verstraten.

Het is alweer 5 jaar geleden dat Tonnie Verstraten begon met het organiseren van activiteiten in de Schakel in Volkel. “Deze variëren van vergaderingen tot complete bruiloften en van thema- en vrijgezellen- tot personeelsfeesten,” aldus de eigenaar van een partycateringbedrijf in Uden. “Naast het verzorgen van de meest uiteenlopende vormen van catering, organiseren wij ook graag complete openbare avonden. De Schakel in Volkel is met de verschillende zalen daar een meer dan geschikte locatie voor.”

Dat Verstraten erg actief is in het uitbreiden van hun mogelijkheden en activiteiten blijkt ook uit hun meest recente opdracht bij Helmond sport. “Wij verzorgen daar sinds de start van dit seizoen de catering in de businessroom,” vervolgt Tonnie. “Dat doen we ook al enkele jaren bij Top Oss. Het is bij deze sportclubs de bedoeling dat wij niet alleen zorgen voor de catering, maar ook een prettige sfeer creëren zodat sponsoren zich thuis voelen.” Maar ook bij alle andere opdrachten is dat volgens Verstraten erg belangrijk. “Wij hanteren dan ook vaak de leus bij klanten, uw gasten zijn onze gasten.”

Het 5 jarig jubileum in de Schakel in Volkel wordt gevierd met 2 speciale avonden. Dit op woensdag 6 september vanaf 19.30 uur met de tonpraters Pierre van Helden, Andy Marcelissen, Jan Strik, Maarten v.d. Burgt en Hans Eijkemans. Op zaterdag 9 september is er vanaf 21.00 uur een Hollandse avond met live muziek van orkest “die ander 2” en optredens van feestzanger Marco vd Aa, Kapalone en zangeres Joan.

Voor deze 2 avonden zijn kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop. Kaarten voor de tonpratersavond kosten dan 5 euro en voor de Hollandse avond 7,50 euro. Aan de kassa betaalt u 2,50 euro meer. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Partycentrum de Schakel Reestraat 49 in Volkel en bij Partycatering Verstraten Vluchtoord 21 in Uden.

Kijk ook op www.partycateringverstraten.com voor meer informatie.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl