Nieuwe site online: Rob van Elst
  01-01-1900

Drie sites online op één dag, met deelnemers uit drie provincies. Anton de Witt uit Hank (Brabant), Chrit Driessen uit Horst (Limburg) en Rob van Elst uit Groesbeek (Gelderland). Rob van Elst won afgelopen weekend nog het buutkampioenschap van Malden, temidden van Brabantse en Limburgse kanonnen. Een mooi moment om zijn site online te laten gaan: www.tonpraten.nl/robvanelst.

Aan een Limburgs- of Brabants kampioenschap zal hij nooit kunnen deelnemen, maar naast zijn overwinning in Malden was hij vorig jaar al succesvol bij het Grenskantbuutkampioenschap in Milsbeek. En dat in zijn eerste jaar dat hij buiten "de landsgrenzen van Groesbeek" optrad.

Zijn vaste type is Dik dun Unmundige en die creatie was al eens "overgewichtige bouwvakker" en bevond zich al in een "extreme makeover". In het artikel wat deze week in de Gelderlander verscheen (om dat te lezen) over het Maldense buutkampioenschap werd hij de "Andy Fordham van de buut" genoemd.

In het persoonlijk gastenboek kunt u Rob van Elst feliciteren met het feit dat hij de eerste Gelderlandse tonprater is met een eigen site en natuurlijk met zijn behaalde titel.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl