Gemertse Avonden beloven vuurwerk
  01-01-1900

De stukjes van de artiesten van de Gemertse avonden beginnen zo langzamerhand gestalte te krijgen. Dat moet ook want over twee weken is het al zover. De muziekkenners hebben de juiste noten op de goede balk gezet en er wordt al z'n best geblazen. De dansgroepen oefenen tot vervelends toe hun stapjes en pasjes. De ex-prinsensoos en al die cabaretgroepen proberen de goede tekst erin te pompen en achter de schermen wordt er druk geknipt en genaaid aan een passend outfit.

Ik mocht zelf even achter de schermen kijken bij ons nieuw duotje. Het heeft gruwelijk lang geduurd en ze hebben het er al heel vaak over gehad en nu is het dan eindelijk zover. Ivo staat deze keer niet alleen in de ton te kletsen maar gaat ook even vreemd want hij doet het nu eens samen met ene Dennis. Al vele jaren berucht en bekend als een lekker stuk van de raad van 11 der Drumknaauwers.

Ze heten NIKS EN EEN BIETJE of een BIETJE EN NIKS. Waar ze het over zullen hebben... gewoon een neutraal cabaretstuk van Ivo van Rossum en Dennis Verbakel. Tussendoor zingen ze samen een liedje van Gemertse ondertoon. Dennis en zingen.............dat zal me wat worden. Volgens zijn vrouw klinkt het heel aardig.

God weet wat daar nog uitgroeit want Dennis is een zoon van de welbekende kletser Het Propke ( Adje Verbakel ). Als hij wat weg heeft van vaders dan maken we nog wat mee. Die won in zijn goede tijd glansrijk bij de Keiebijters tussen al die Helmonders de Zilveren Narrekap.

Dus er staat straks genoeg te gebeuren en reken erop dat er deze keer weer voldoende op de "proppen " komt met mooi spetterend vuurwerk. Alle artiesten zijn op dit moment druk bezig met oefenen want ik krijg bij hun niks los gepeuterd.

Mensen van Gemert en wijde omgeving je ziet "het wordt weer mooi"op de Gemertse Avond. Koop tijdig een kaartje voor de Gemertse Avonden die gehouden worden op 14 en 15 januari 2005 en ook nog op 21 en 22 januari 2005 in schouwburg "de Eendracht" in Gemert.

Voor de voorverkoop van de toegangskaarten kunt u tijdens de openingsuren terecht bij de feestwinkel van Mickers, gevestigd aan de Kerkstraat 26 te Gemert. Tel: 0492 - 361338. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk.

Wij wensen u een prettige jaarwisseling toe en tot dan!

(Bron: Ivo van Rossum)






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl