Brabantse Bonte Avonden blijken groot succes
  01-01-1900

Na een heerlijk begin met de Brabantse Koffietafel en een goed stukje muziek van De Malpiegalm werden vorig weekend de Brabantse Bonte Avonden in zalencentrum De Graver ingezet. Als eerste kwam Rien Bekkers op het podium. Gehandicapt, op krukken lopend, maar toch aanwezig om de mensen te laten lachen met een goede maar vooral leuke act als De Winnaar.

De volgende tonpraoter was Cees Coolen, een oude rot in het vak waar iedereen met een prettig gevoel naar luisterde en lachte met zijn vertolking van Ciske. Hierna was Harry Hens aan de beurt. Die liet enkele Valkenswaardse zakenmensen de revue passeren als 'deeltijdkapelaan'E. van Gelie, waarbij hij uitstekend in zijn rol bleef en vele lachsalvo's opwekte.

Na een muzikale medley van De Malpiegalm onder leiding van Toon Meulendijks en Gerry Damen kwam Maarten van Brug ten tonele. Hij donderde met zijn act De Samenvatting over iedereen heen. Dan verscheen Cees Verhulst. Met zijn mimiek en woordspelingen als Opa heeft een vriendin, lag de zaal meteen plat. Geweldig wat deze komiek in zijn mars heeft.

Als laatste was Jan Strik aan de beurt. Deze bekwame tonpraoter uit Someren is al jaren bekend om zijn rake opmerkingen en grappen. Ook nu was hij met zijn act als Jan de Volgende op zijn best.

Ook over beide ceremoniemeesters Jan en Tonny was het publiek zeer tevreden. Al bij al twee geweldige avonden met formidabele inzet van alle artiesten en waar zeker zeer vele kaken weer enkele dagen van moeten bijkomen.

Voor de Brabantse Bonte Avonden 2004 kan, onder voorbehoud, worden opgegeven bij Tonny Jansen, tel. 040-201 9007






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl