Stan Bergmans

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Stan Bergmans
Woonplaats: Hoogeloon
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-51800437

Email: stanbergmans@hotmail.com

Geboortedatum: 07-08-1984
Optreedgebied: Brabant

Dialect: Kempisch

Welkom op de pagina van
Stan Bergmans

Even voorstellen:

Mijn naam is Stan Bergmans, van origine uit Bergeijk maar inmiddels alweer jarenlang woonachtig in het prachtige Hoogeloon. Na deelname aan de zogenaamde BakkusAcademy mocht ik in 2020 mijn de”buut” in de Ton maken.

Een nieuwe verslaving was geboren!

Wat is het geweldig om andere mensen te vermaken en een mooie tijd te bezorgen door middel van dit oeroude ambacht welke onlosmakelijk verbonden is met de rijke carnavalscultuur.

Inmiddels heb ik met 3 buuts in de ton mogen staan, waarbij ik mezelf steeds verder uitdaag om nog beter te worden. Waar het bij de eerste 2 buuts nog vooral lokaal geörienteerd was, is mijn laatste buut bewust geschreven om ook buiten de dorpsgrenzen goed over te komen! Ook dat is weer gelukt en dankzij de lovende reacties die ik telkens heb gekregen, heb ik ervoor gekozen om me aan te melden bij Tonpraten.nl om te kijken of ik ook buiten Hoogeloon de mensen aan het lachen kan maken en een leuke tijd kan bezorgen!

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Stan Bergmans

Boek nu!

Na eerst zelf te hebben in moeten burgeren in een nieuw dorp, help ik als inburgeringsconsulent nu Mo en anderen om in te burgeren in Brabant en tijdens het carnaval!

Pakketje van Fredje, Alstemblief!! Een dag uit het leven van pakketbezorger Fredje Pakketje! Zijn route brengt hem door het gehele dorp en uiteraard komt hij daar veel mensen en situaties tegen over wie hij grappige anekdotes kan vertellen. Deze buut is op verzoek aan te passen naar uw eigen dorp of woonplaats.

Dokter Zacharias Zetpil, ook wel Zach genoemd, presenteert zijn allernieuwste uitvinding waarmee hij hoopt binnen te lopen en zodoende te kunnen stoppen met zijn dokterspraktijk. Dokter Zacharias geeft een inkijkje in zijn turbulente leven in de dokterspraktijk en gaat vervolgens moeiteloos door met het aanprijzen van zijn nieuwe uitvinding. Niet alleen in de ton valt er voldoende te lachen maar deze buut kenmerkt zich ook door veel activiteit en hilariteit buiten de ton op het podium.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Filmpjes

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek