Patrick van den Elzen

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Patrick van den Elzen
Woonplaats: Zijtaart
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-15609304

Email: patrickvandenelzen@hotmail.com

Facebook: /patrick.vandenelzen.3

Twitter: /patrickvdelzen

Beroep: Interim IT Manager/Ondernemer

Geboortedatum: 03-06-1974

Dialect: Brabants

Welkom op de pagina van
Patrick van den Elzen

Even voorstellen:

Hoi!

Mijn naam is Patrick van den Elzen en sinds 2007 actief als Tonprater in eigen dorp (Veghel en vanaf 2009 ook Zijtaart). Vele jaren alleen lokaal maar sinds 2014 ook al op vele plekken gestaan in de regio. Naar een paar jaar pauze ben ik vanaf 2023 weer te boeken om op te treden op  hof zittingen en tonpraat avonden.

 

Ik vind het gewoon SUPERGAAF om mensen te vermaken en te laten lachen.

Even lekker lachen en even de waan van de dag te kunnen vergeten.

Dat gun ik iedereen.

 

Hartelijke groet,

Patrick van den Elzen

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Patrick van den Elzen

Boek nu!

Andre Lon  verteld over hoe hij er toe is gekomen om een eigen salon te starten en wat hij in die salon allemaal meemaakt met zijn klanten en zijn gezin dat boven de zaak woont.

Tijdens deze persconferentie komt ‘de voetbaltrainer’ toelichten hoe hij, zijn team heeft voorbereidt op de belangrijke bekerwedstrijd uit te clubhistorie. Met het hele team is hij op trainingskamp geweest in Duitsland. Als het goed is is het team topfit om tegen de lokale voetbalclub te komen spelen.

Ad heeft een Rijskool genaamd GAZZEROP! Met zijn speciaal gepimpte auto geeft hij speciale cursussen zoals het er in de praktijk aan toe gaat. Niks regeltjes. Gewoon GAZZEROP ! En wat ie alle meemaakt… in die auto… nou nou nou.

Darter Tedje van de Tillaart, met zijn bijnaam Darth Vader komt graag eens vertellen dat darten to(b)port is.

Deze Hans Klok, wordt vaak verward met de echte Hans Klok.. Moar deze kan ook best wel goed goochelen. .. Hij gaat ‘s avonds met de hond wandelen en dan kom ie ‘s mergens met unne kater thuis.

Over GOUD gesproke..hedde gullie ok gezien da de vrouw van de prins helemaol op chique is. Ik zin tegen ‘m Zo..nou het ze zeker ok un goude slipje oan. Un slipje zit ie…. Da zo dan ok veur dun uurste keer zijn.

 

Vroeger heb ik nog gewerkt veur de playboy. Tja het werk ha nie veul om het lijf . Ut enige wat doar ontwikkeld was, waren de foto’s.

 

Jajajajaaj hoe kabouters kiendjes moaken.. Heel simpel.. ge het un kabouterin…….daor goat dan unne kabouter…in ….Dan liggen we op een paddestoel…… rood met witte …stippe….inderdaad ja… heen en.weer te wippe… En als ie krak zegt……Tja dan is het gebeurd he….

 

Veurige week waren we nog op een klusje. We kwamen bij un vijver… alle visse kei dood. Dus het hele team op de zaak gezet. En na grondig onderzoek bleken die vissen gewoon een natuurlijke dood gestorven te zijn. Zegt die kerel; wa waor ut nou. Tja Jonge ge had gewoon KOI Karpers.

 

Dus ikke me aangemeld bij Sporttrend. Daorhebbe ze spinningles. Maar das ok niks zonne hometrainer in een werm hok. Wiste da den Burgemister ok aan spinning du. Da is wel iets vur ambtenaren he…. Da spinne …wel fietse mar vooruit kome ho mar.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek