Michiel Vereijken

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Michiel Vereijken
Woonplaats: Someren-Eind
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-53459578

Email: michielvereijken@hotmail.com

Instagram: /michielvereijken

Geboortedatum: 18-05-1992

Optreedgebied: The sky is the limit

Dialect: Brabants/ABN

Welkom op de pagina van
Michiel Vereijken

Even voorstellen:

De d’Endse Michiel Vereijken is sinds 2020 actief in het tonpraten.
Met veel energie brengt hij absurde en verfrissende out-of-the-box ideeën op het podium met een vernieuwende kijk op het vak tonpraten. Het doel? Een jonger publiek aanspreken en het tonpraten onder de aandacht houden bij de jeugd.

Met herkenbare situaties, veel mimiek en spel, doordenkers en (woord)grappen wordt de zaal in hoog tempo entertaint in de meest spectaculaire creaties. Het debuut van “Recensiekoning Wiebe Smed” werd al snel opgevolgd door de wervelende “Flugebabe Trui”, die haar “schatties” meeneemt in haar bizarre belevingsbubbel. Andere extreme en originele typetjes zullen in de toekomst ten tonele verschijnen.

Op zoek naar een bruiloft met een twist? Ook daar draait Michiel zijn hand niet voor om als trouwpater of B.I.B.S. (Buitengewoon Imitatieambtenaar Burgerlijke Stand).

Hoe dan ook, Michiel gaat met veel enthousiasme graag een uitdaging aan en zet altijd het stapje extra om een lach bij iemand op het gezicht te krijgen.

Interesse of enthousiast geworden voor een boeking?
Neem contact op via mail, via WhatsApp of per telefoon voor de mogelijkheden.

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Michiel Vereijken

Boek nu!

Maak je klaar voor 20 minuten heerlie-de-peerlie Flugel-magie met deze dame. Gekleed in roze van top tot teen, slingert ze niet alleen met Flugel shotjes maar ook met grappen. Met een cocktailshaker in haar hand en een knipoog naar het publiek zal ze naast het mixen van cocktails, ook jullie buik laten shaken van het lachen. Dus maak je klaar voor deze roze wervelwind: Flugelbabe Trui!

Bereid je voor op de komst van recensiekoning Wiebe Smed. Deze man deelt zijn ongezouten mening over alles wat zijn pad kruist. Met een bijnaam als Jack van Gelder is het ook niet gek dat hij overal commentaar op heeft. Hij beoordeelde zijn wekker met 0 sterren omdat het geluid veel te vroeg was en gaf zelfs sterren aan de lucht. Bereid u voor op een lachwekkende reis door zijn wereld vol meningen, waarbij zelfs u als publiek niet veilig bent.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk eens op Tonpraatfotos.nl

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek