Boy Jansen

Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Contactgegevens

Naam: Boy Jansen
Woonplaats: Budel
Provincie: Noord-Brabant


Tel: 06-13465352

Email: info@boyjansen.com

Facebook: /boy.jansen.1

Website: www.boyjansen.com

Beroep: Boy Jansen uitvaartverzorging

Geboortedatum: 09-16-1987

Optreedgebied: Nederland

Dialect: Verbrabantst

Welkom op de pagina van
Boy Jansen

Even voorstellen:

Welkom op de pagina van Boy Jansen

Op deze pagina vind u alle informatie over tonprater Boy Jansen.
U kent hem wellicht van acts als Beatrix, de rijdende rechter of Herman den Blijker.

Inderdaad allemaal ‘bekende’ namen, namen welke Boy als karikatuur graag nieuwe leven in blaast. En dat doet hij niet onverdienstelijk. Sinds het begin dat Boy mee doet aan het Brabants kampioenschap tonpraten staat hij in de top 3. Door de vlieguren die hij de afgelopen jaren gemaakt heeft durft hij u bijna lachgarantie te geven. Dit door zijn grappige vondsten, ijzersterke typetjes en vlijmscherpe improvisatie weet hij vele zalen voor zich te winnen. Pas echt plezier heeft hij als hij ziet en merkt dat u dat ook heeft.

Boy is altijd weer vereerd door iedere boeking die hij krijgt. “Het blijft bijzonder dat mensen jou willen op hun avond”. Vandaar dan ook dat deze chaoot met flaporen iedere keer weer vol trots door het zuiden van het land scheurt om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van zijn optredens.

Naast Tonpraten doet boy nog veel meer.
Zo is hij ook columnist, Theatermaker, Toneelregisseur, acteur, presentator en conferencier.

Naast de vele werkzaamheden op en rond het podium heeft Boy nog een andere passie.

Samen met zijn vrouw runt hij zijn eigen uitvaartonderneming ‘Boy Jansen uitvaartverzorging’. Voor sommige mensen een bijzondere combinatie voor Boy een onmisbare. ‘Met een lach en een traan.’

Samen hebben ze als doel om de nu nog soms hoge drempels te verlagen om zo een afscheid bespreekbaar te maken. Het 2e doel wat ze nastreven is een uitvaart aanbieden voor een eerlijke prijs. Een ergernis die bij hun en vele nabestaanden erg groot is.

Boy is diegene die de organisatie van de uitvaart op zich neemt en dus veel bij de mensen thuis komt, zijn vrouw Jennifer is vooral werkzaam op de achtergrond. Zij is de steun en toeverlaat van Boy. Ze zijn werkzaam in heel zuidoost Brabant.

Op deze pagina gaat Boy vooral in op het tonpraten, meer informatie kunt u vinden op zijn website www.boyjansen.com

GENIET VAN HET LEVEN, MET EEN LACH EN EEN TRAAN.
GENIET VAN HET LEVEN WANT ECHT… HET DUURT MAAR EVEN.

HORECA CONCEPT: BOY JANSEN, ROB SCHEEPERS & FREDDY VAN DEN ELZEN

HARD gelach!

Is onze nieuwe naam en we zijn tegen aangepaste tarieven te boeken voor de horeca, bedrijven en verenigingen.

We hebben ook een leuk concept voor in het theater. Het is leuk om te combineren met een diner of wat dacht je van je bedrijfsborrel? Een aanvulling of vervanging van afgelaste carnavals activiteiten.. er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee!

Toe aan een avondje HARD gelach? Bel of mail ons!

0613465352

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Buuts

Andre is mijn nieuwste creatie, op een leuke manier maak je kennis met de man achter zijn viool, zijn vrouw, zijn orkest en hoe gaat het op zijn wereldtournee ?

Vorig jaar was Herman de Brabantse rotterdammer nu is het Andre welke vol trots als Brabander door het leven gaat. Nu maar duimen dat Andre de top 3 notering vast kan houden…

 

In de tijd dat deze act tot leven kwam was ik zelf uitbater van een horecagelegenheid. Inspiratie genoeg voor het maken van deze buut. Herman den Blijker bekent van Tv, zijn restaurants en boeken. Dit alles wordt dan ook helemaal doorgelicht in deze act. Wederom een lekker Rotterdams karikatuur op zijn Brabants.

Steeds meer krijg ik de kunst van het improviseren goed onder de knie, inmiddels is dit dan ook een essentieel onderdeel geworden van mijn acts. Extra trots ben ik op Herman omdat hij naast een top 3 notering bij de Brabantse ook een publieksprijs in de wacht sleepte

Een karikatuur maken van een BN’er dat beviel me wel. Hiermee is dan ook de trend gezet voor de komende jaren. De rijdende rechter is z’n typisch typetje wat al een typetje op zich is, laat staan als ik van dat bestaande typetje een typetje in de ton maak…. De overstap naar sbs6 was gemaakt, de oude en nieuwe uitzendingen waren meer dan stof genoeg om een leuke act van te maken. Inmiddels Heeft hij op vele plaatsen al zijn komische uitspraken gedaan en daar zullen we het mee moeten doen. De mooiste uitspraak ven hem persoonlijk was wel de uitspraak van de jury. Ook met deze act weer een top 3 notering bij het Brabants kampioenschap tonpraten.

Na het succes van de jager, kwam Beatrix in mijn leven. De rode draad van het verhaal.. Beatrix met pensioen.

Hoe ging het haar af zo zonder baan, hoe ging het met haar zoon en hoe bracht ze tijd door. Een hilarisch verhaal welke vele zalen heeft laten schaterlachen. Beatrix wist diverse prijzen  binnen te slepen erg trots was ze, dat ze wederom in de top 3 van Brabant stond, en wel op een dikke 2e plaats. Beatrix is inmiddels al een oudere vrouw, zo ook de tekst die bij haar gemaakt was. De ontwikkelingen binnen het koningshuis gaan erg snel dus actueel is de act niet meer. Daarom is Beatrix alleen nog te boeken voor het uitreiken van lintjes en dergelijken.

Dit was de eerste act waarmee ik na 11 jaar in eigen dorp te hebben opgetreden de boer op ging.

En vol trots kan ik zeggen dat dit niet zonder succes was.

Ik wist met het verhaal over de lompe domme jager een 3e plaats in de wacht te slepen bij Het Brabants kampioenschap tonpraten. Deze act is echter niet meer te boeken. Roderick was echt een ‘moppen’ buut welke niet meer past in mijn huidige stijl van tonpraten.

Prestaties

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Foto's

Meer foto’s? kijk op Tonpraatfotos.nl

Filmpjes

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek

Gastenboek

Contactgegevens  –  Buuts  –  Prestaties  –  Foto’s  –  Gastenboek