Uuleklap 2007
  01-11-2007

Weggestuurde wethouders, projecten die stilliggen omdat het geld op is, verstoorde politieke verhoudingen. Inwoners van de gemeente Sluis hebben het laatste jaar weinig redenen gehad tot lachen als de gemeentepolitiek weer eens in het nieuws was.

Maar komend weekend is dat anders als het aan de Aardenburgse uuleklappers ligt. Zij zullen aan al die negatieve krantenberichten een ludieke draai geven zodat er wel om gelachen moet worden! Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november a.s. zullen opnieuw zeven sprekers en een spreekstalmeester de uuleton betreden om in een carnavaleske creatie hun buut te houden. Hun verhalen zijn klaar… en daarin komt niet alleen gemeentepolitiek voor. Ook plaatselijke gebeurtenissen en landelijk nieuws is niet aan de aandacht van de sprekers ontsnapt. De lachspieren van het publiek zullen weer danig op de proef gesteld worden.

Het is alweer de 12e keer dat de Aardenburgse Carnavals Stichting De Nachtuuln de Uuleklap organiseert. De belangstelling blijft onverminderd groot. Beide voorstellingen, die in de zaal van de Roode Leeuw te Aardenburg gehouden worden, zijn al wekenlang uitverkocht.

De muzikale ondersteuning van de sprekers is in handen van boerenkapel De Blaosuuln en dj Just for Fun.

De Uuleklap is dit jaar niet alleen het startsein voor een nieuw carnavalsseizoen, maar tevens ook het eerste evenement in een reeks van jubileumactiviteiten. ACS De Nachtuuln viert namelijk in 2008 voor de 33e keer carnaval. Het hele jaar door zullen er daarom diverse feestelijkheden georganiseerd worden om het jubileum te vieren. Meer informatie over ACS de Nachtuuln vindt u op www.nachtuuln.nl






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl