Nieuwe theaterdiners trio KEPS
  06-03-2007

Duizenden liefhebbers hebben de afgelopen jaren ontzettend veel plezier beleefd aan het onverbeterlijke theaterdiner van Trio Keps. En daarom is het helemaal nog niet zo’n gek idee om een compleet nieuw  THEATERDINER van start te laten gaan! In november was reeds de vuurdoop. Maar de vraag naar kaarten blijft onverminderd groot. Vandaar een nieuwe serie theaterdiners. In het weekend van 13, 14 en 15 april zijn de eerstvolgende.

Natuurlijk zijn de nieuwe shows weer vol met zang, dans, variété, theater en uiteraard is er wederom een hoogstaande culinaire verzorging. Dat dit alles voorbijtrekt in een razend tempo hoeven we u niet meer te vertellen, want U als gast speelt een hoofdrol. Kortom de avond zal weer compleet zijn, en het woord FEEST mag echt met hoofdletters worden geschreven.
Smakelijk eten met KEPS II is uitermate geschikt voor een avondje lekker met zijn tweetjes weg, een personeelsfeest, bedrijfsuitje of kleine groepen. U wordt heerlijk verwend in een wereld vol humor en entertainment.

Trio Keps, bestaande uit de Verenaren Piet Zijlmans, Jan en Andy Marcelissen, timmeren ondertussen al behoorlijk wat jaartjes aan de weg en hebben bewezen een wervelende en  dolkomische dinershow te kunnen presenteren. Uiteraard zullen ook nu weer de weergaloze meezingers, adembenemende danspasjes én uiteraard het theater niet ontbreken.
Tussen de showblokken door wordt gezorgd voor een swingende onderbreking, waarbij u beslist een dansje kunt wagen. Humor, dans en zang worden afgewisseld met een voortreffelijk 4-gangen diner. Kortom: U wordt op alle fronten op uw wenken bediend.

De arrangementsprijs is € 47,50 per persoon. Inbegrepen zijn het welkomstdrankje, het 4-gangen diner en het theater. U kunt nu al reserveren voor de genoemde datums: vrijdag 13 april (aanvang 19.30 uur), zaterdag 14 april (aanvang 19.30 uur) en zondag 15 april 2007 (aanvang 18.00 uur).

Smakelijk eten met KEPS II wordt uitgevoerd in Zalencentrum Boelaars, Keizersdijk 48 te Raamsdonksveer. Voor informatie c.q. reserveringen: Boelaars/Keps Ticketlijn 0162-512406. Tevens bestaat er een mogelijkheid voor bedrijven (minimaal 80 personen) om een besloten avond te reserveren op elke gewenste datum. Op verzoek wordt dan gezorgd voor een offerte op maat.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl