Voorverkoop 2e Interactieve Buutgala begonnen!
  23-01-2007

Vanaf vandaag kan iedereen via de site zijn kaartjes reserveren voor het 2e Interactieve Buutgala. Wie nu zijn kaartjes besteld mag direct zijn stem uitbrengen op zijn favoriete tonprater of buutreedner en heeft daarmee direct invloed op het programma van 31 maart. De artiesten met de meeste stemmen worden namelijk uitgenodigd op te komen treden!

U mag zelfs de buut kiezen die u graag wilt zien. Vorig jaar resulteerde dit in optredens van 6 tonpraters, waaronder de drie laatste Brabants Kampioenen en winnaars van de Zilveren Narrekap!!

Dit unieke evenement wordt georganiseerd door TOEP Evenementen en Frans Bevers, samen met Tonpraten.nl / Buutreednen.nl. Ook dit jaar is Fitland in Mill de uiterst sfeervolle locatie waar het buutgala plaatsvindt.

Het is tevens een avond waarop veel tonpraters en buutreedners elkaar in een andere omgeving treffen. Namelijk in de zaal in plaats van op het podium of in de kleedkamers. Vorig jaar waren meer dan 20 tonpraters aanwezig en dit jaar zal dat aantal zeer waarschijnlijk nog hoger liggen.

Abonnees van de nieuwsbrief van Tonpraten.nl / Buutreednen.nl hebben de afgelopen dagen al de kans gehad om kaarten te bestellen, voordat de openbare voorverkoop van start ging. Zij maakten daar graag gebruik van, waardoor er inmiddels al een groot deel van de kaarten is verkocht.

Bestel daarom snel uw kaarten en verzeker u van een plaatsje bij dit unieke evenement, met de beste artiesten van Brabant, Limburg en de rest van Nederland, door U zelf gekozen!!

BESTEL HIER UW KAARTEN EN STEM OP UW FAVORIETE ARTIESTEN

  

(Stemmen kan zolang er kaarten zijn en uiterlijk tot en met carnaval. Op 1 maart worden de optredende tonpraters en buutreedners bekendgemaakt).






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl