Nieuwe opnamen van Huppelschoten
  12-05-2006

Omroep Brabant TV heeft afgelopen vrijdag in Raamsdonksveer op basisschool De Wilsdonck en bij Voetbalvereniging Veerse Boys de hele dag opnamen gemaakt voor het WK-programma Olé. De opnamen worden gebruikt voor vier afleveringen van “Door de Benen” met voetbalkenner Ernst Huppelschoten. Een creatie van Andy Marcelissen.

 “Door de Benen” is een vette knipoog naar de kwestie tussen Kalou van Feyenoord en minister Verdonk. Via een spoed-inburgeringscursus bereidt Ernst Huppelschoten een zestal spelers voor op een mogelijke oproep voor de Nederlandse WK-selectie van Marco van Basten met wie Huppelschoten constant telefonisch in verbinding staat.

Basisschool De Wilsdonck stelde een klaslokaal beschikbaar en Veerse Boys het hoofdveld. Bovendien verleende Rob van Dijk, doelman van eredivisieclub RKC Waalwijk, spontaan medewerking aan de tv-opnamen aan het begin van de keepersdag die hij die dag bij Veerse Boys had.

Het WK-programma Olé, met onder meer “Door de Benen”, wordt uitgezonden op de vrijdagavonden 12, 19 en 26 mei en 2 juni op Omroep Brabant TV.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl