PROGRAMMA INTERACTIEVE BUUTGALA BEKEND!
  08-05-2006

Waar iedereen met smart op heeft gewacht is nu dan eindelijk bekend: het programma van het 1e Interactieve Buutgala op zondag 4 juni in Mill. Velen hebben gewacht met het reserveren van kaartjes tot het programma bekend was. Zij worden niet teleurgesteld; er staat een ongelooflijk topprogramma. Gekozen door uzelf, door het publiek!

De meeste stemmen van het publiek dat reeds een kaartje heeft gereserveerd gingen naar de volgende artiesten. Helaas zijn Cees Verhulst en Pierre van Helden in verband met vakantie niet in de gelegenheid om op te treden, maar er staat nu ook nog een programma om uw vingers bij af te likken:

In willekeurige volgorde treden voor u op:

Robert van Lamoen
Rob Scheepers (Heeze)
Rien Bekkers
Andy Marcelissen
Ton Brekelmans
Kitty Goverde

Het cabaret wordt verzorgd door: De Two Petjes. De presentatie van de avond is in handen van Henk Tielemans, ook wel bekend als Bandparodist Ome Henk.

Zoals gezegd een programma met louter toppers. Brabants Kampioenen, winnaars van de Zilveren Narrekap en het Zuid-Nederlands Kampioenschap. Een must voor alle buutliefhebbers. Ook hebben we nog een speciale verrassing voor onze bezoekers in petto!

Stemmen is nu uiteraard niet meer mogelijk. U kunt uw kaarten direct online reserveren, waarna u een e-mail ontvangt met de betalingsgegevens en uw reserveringsnummer. U ontvangt dus geen apart toegangskaartje, uw reserveringsnummer is uw entreebewijs.

1e Interactieve Buutgala
Zondag 4 juni 2006, 20.00 uur (zaal open om 19.00 uur)
Locatie: Fitland Mill, Hoogveldseweg 1, 5451 AA Mill

Reserveer nu uw kaarten en ben er snel bij, want op = op!






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl