Peerke Donders
  22-02-2006

Erik Quaytaal won zaterdagavond zowel de jury- als de publieksprijs voor de beste sauwel. Als Peerke Donders nam hij menig Zwaluwnaar op de hak.

Nadat Louis van Suylekom was geridderd voor zijn verdiensten gedurende 22 carnavalsjaren, trad Gerrit van de Elshout als Hannes in de ton. Vervolgens wisselden sauwelaars en een drietal acts elkaar af. Zaal Concordia was volledig uitverkocht.

Al weken voor het sauwelweekend was er geen kaartje meer te krijgen. Een teken dat de in het leven herroepen sauwelavond aan menig behoefte voldoet. De Berenblaozers speelde op vertrouwde wijze de avond aan elkaar.

De drie opgevoerde acts deden het goed bij het publiek. Wat wil je, als je in Hooge Zwaluwe Wibi Soerijabi, Jan Veen, Andre van Duin en de Patronaatsknoppele binnen weet te halen. Net na middernacht volgde de prijsuitreiking. Deze keer ging Erik Quaytaal met de gouden microfoon aan de haal. Quaytaal behaalde zowel de jury- als de publieksprijs. Albert Tempelaar, Gerrit van de Elshout, en Cor Hoevenaar volgden op geringe afstand.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl