Maldense Buutkampioenschappen
  19-01-2006

De 9e Maldense Buutkampioenschappen die georganiseerd wordt door Carnavals vereniging De Dwarsliggers in Malden zal worden gehouden op 11 maart a.s.in Cultureel Centrum Maldensteijn aan het Kerkplein te Malden. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Op deze avond zullen de meervoudige winnaars van de afgelopen jaren zeker niet ontbreken. Op dit kampioenschap hebben de winnaars van de afgelopen jaren wel grote concurrentie gekregen.  De volgende deelnemers hebben zich ingeschreven voor dit grote gezellige buutkampioenschap in Malden:

Dik de Onmundige uit Groesbeek alias Rob van Elst, ( Kampioen vorig jaar bij de Dwarsliggers en op het 25e Grenskantbuutkampioenschap van 6 januari j.l  te Milsbeek  ) Jan van de Besselaar, Cees Coolen, Rob Schepers, Henk van der Heijden, Pierre van Helden, Andy Marcelissen en Hans Eijkmans. 

De organisatie heeft weer een  beginnet talent gevonden in de persoon van  Ronnie Peskens uit Helmond. Deze jongen heeft voor zijn leeftijd toch al de sporen verdiend in het Brabantse land.
Alle deelnemers hebben elders allemaal de eerste of tweede prijs gehaald de afgelopen jaren.
Het belooft in ieder geval weer een gezellige avond te worden waar men nog kan lachen, gieren en  brullen.

Kaarten worden dit jaar alleen maar verkocht in de voorverkoop en wel op de volgende data’s:
Dinsdag 7 en 14 febr. en op woensdag 8 en 15 febr. in Cul. Centrum Maldensteijn van 19.00 tot 20.30 uur.  

Leden kunnen alleen op vertoon van het lidmaatschapkaart een korting ontvangen. Elk jaar kunnen wij weer rekenen op een grote belangstelling voor deze avond, dus wees en snel bij vol = vol.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl