Programma Keiebijters
  05-01-2006

Het jubileumprogramma `De moete vieren` van stichting ‘De Keiebijters’ uit Helmond krijgt dit jaar extra glans vanwege haar 44 jaar bestaan. Het jubileumjaar barst los met de wekelijkse bekende Keiekletsavonden. Een tiental tonproaters strijdt gedurende een viertal zittingsavonden om de felbegeerde eretitel van Opperkletsmajoor van de Keiebijters.

Op zaterdagavond 14 januari wordt de eerste kletsavond gehouden in de Carnergiehal aan de Havenweg te Helmond. Het programma vangt aan met de presentatie van het jubileumlied “Keiebijters kleuren”, dat gezongen wordt door het “College van Oud-prinsen”.

Op de eerste avond, zaterdag 14 januari, verschijnen in de ton Opperkletsmajoor 2005 Rob Scheepers, Ronny Peskens, Frans Bevers en de amusementsgroepen Toerdedeu, Kojje-Ojjem, De Keiegalmers, De Velt Op en Hofkapel “De Klinkers”.

De tweede Keiekletsavond, zaterdag 21 januari, zijn de tonproaters Rob Scheepers, Gerrit van de Water, Robert van Lamoenen Rien van Genugten, die u vermaken met klets. Het amusement wordt verzorgd door Zemac, ’t Uurste Amusement, De Noot, Plek Plek en De Hofkapel “De Klinkers”.

De derde kletsavond, zaterdag 28 januari, staan in de ton Ivo van Rossum. Mattie van Hoof en Harrie Hens. Verder nemen deel de amusementsgroepen Kei te Gek, En Naw Wai, Dubbel Trubbel, Hers en Dwers en tenslotte Hofkapel “De Klinkers”.

De Grand Finale du Keieklets is op zaterdag 4 februari om 20.00 uur eveneens in de Carnergiehal te Helmond. Een week later, zaterdag 11 februari, vindt het Grand Gala du Keieklets plaats.

Openingstijden
De kaartvoorverkoop voor de zittingsavonden is al van start gegaan. Het Keiebijterskantoor aan de Steenweg 3 te Helmond is geopend op woensdag en donderdag van 15.00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Alleen op zaterdag 25 februari van 10.00 tot 12.00 uur. Het kantoor is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via nummer 0492 - 52 36 17 of kijk naar het complete jubileumprogramma naar www.keiebijters.nl  

(Bron: Mierlose Krant)






 
     

 


Joep Iven Rotterdam 30 Nov 1999
L.S.,
de agendering van het programma van De Keiebijters klopt niet.
Graag reactie,
Joep Iven

 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl