Twee toegiften van theatergroep KEPS
  01-01-1900

Een vervolg kon niet uitblijven. De belangstelling blijft nog steeds zo groot, dat de heren van cabaretgroep KEPS hebben besloten om extra voorstellingen te geven op vrijdag 20 mei en zaterdag 21 mei in De Schattelijn in Geertruidenberg.

Het vervolg op de succesvolle voorstelling “de NUL Musketiers” staat als een huis, en de heren van KEPS laten het publiek opnieuw zien dat het geen toeval is geweest dat De Schattelijn indertijd maar liefst 12x was uitverkocht.

KEPS houdt vast aan haar oude waarden: droge humor en lachen. Geen concessies dus. Mensen die een optreden van KEPS hebben meegemaakt weten wat dat betekent. In 3xNIKS worden onderwerpen behandeld als blaffende honden, wiskunde en een Amerikaanse moordzaak. Uiteindelijk komt ook de naakte waarheid boven tafel. KEPS zingt, lacht en speelt toneel. Op 20 en 21 mei laat KEPS zien dat alles minder is dan 3xNIKS. Dat is de enige zekerheid die KEPS kan garanderen.

In de Brabantse en Limburgse carnavalswereld staan de heren van Keps hun mannetje op het terrein van het amusement. KEPS is Andy Marcelissen, Jan Marcelissen en Piet Zijlmans. Kortom KEPS is 3xNIKS.

De kaarten voor de voorstellingen van 3xNIKS kosten €10,- per stuk, en de aanvang van de uitvoeringen is om 20.00 uur.  De kaarten zijn te reserveren via het telefoonnummer: 0162-523529.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl