Site in de Spotlight: Pierre van Helden
  01-01-1900
In de laatste week voor carnaval elke dag een site in de spotlight. De deelnemers beantwoorden een aantal vaste vragen en mogen zelfs zelf een vraag verzinnen waar ze graag antwoord op willen geven. Nu in de Spotlight: Pierre van Helden.

Naam: Pierre van Helden (Jaerke)

Wat was je leukste optreden tot nu toe dit seizoen en waarom?
Ik heb dit seizoen al meerdere mooie optredens gehad. Zowel de (gewone) zittingsavonden als de dames- en herenzittingen waren goed. De pronkzittingen van CV D’n Dreumel waren prachtige optredens, alwaar ik mijn nieuwste creatie bracht.

Wat voel je als je op de bühne stapt? En wat als je er af stapt?
Er zijn altijd wel wat spanningen, maar die verdwijnen al gauw als je eenmaal in de ton staat. Bij opkomst probeer ik al contact te krijgen met mijn publiek. Als ik uit de ton stap heb ik meestal een tevreden gevoel, omdat je weer mensen aan het lachen hebt gekregen. Ik ben vooral tevreden als ik merk dat de mensen het naar hun zin hebben gehad.

In welke (of wat voor) zaal speel je het liefst?
Maakt mij niet uit. Het is wel prettig als het publiek dicht bij de bühne zitten, zodat je beter contact kunt maken met het publiek.

Wie is jouw favoriete tonprater/buutreedner en waarom?
Mijn favoriete buutreedner is Pierre Cnoops. Maar iedere tonprater/buutreedner heeft zijn eigen charme.

Welke vraag zou je je zelf graag stellen? En wat is daarop het antwoord?
Pierre hoe lang ga je hier mee door?
Antwoord: Zolang ik plezier blijf beleven aan de optredens en het maken van een nieuwe buutte zal ik doorgaan (of mijn vrouw moet niet meer mee willen gaan).  En als de humor op is houdt het natuurlijk ook op.

Heb je nog een leuke grap/one-liner/uitspraak om mee af te sluiten?

Mijn motto is: Lachen is gezond
Mijn doel is: Mensen laten lachen

Bonusvraag: Wat vind je van Tonpraten.nl / Buutreednen.nl?
Mooie site, waar veel informatie is te vinden over het carnavalsgebeuren. Site wordt ook goed up-to-dat gehouden. (Hoeveel (bonus)punten kun je verdienen met deze vraag?)

Ga naar de site van Pierre van Helden.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl