Tonpraten.nl / Buutreednen.nl is jarig!
  01-01-1900

Zaterdag 15 januari 2005 was het precies twee jaar geleden dat de site Tonpraten.nl / Buutreednen.nl voor het eerst te zien was.  En wie jarig is trakteert, dus dit hele weekend ontvangt u op elke CD in onze Webshop één euro korting! Ook voor tonpraters, buutreedners en acts hebben we een leuke verjaardagsaanbieding.

In de afgelopen twee jaar is er veel gebeurd en we zijn erg blij met wat we hebben bereikt. Het aantal bezoekers breekt deze maand record na record, net als het aantal aanmeldingen voor onze agenda, de nieuwsberichten en het aantal deelnemers. En dat willen we vieren!

Eén euro korting op elke CD, op 15 en 16 januari 2005!
Vele bezoekers deden al een bestelling in onze Webshop. Zij kozen uit de elf CD's en drie boeken die daarin te bestellen zijn. Van alle CD's zijn geluidsfragmenten te beluisteren en álle bestellingen worden gratis opgestuurd!

Als u dit weekend een bestelling doet in onze Webshop mag u bij uw betaling één euro per bestelde CD in mindering brengen. Ons bestelsysteem is niet aan deze actie aangepast, maar u kunt gewoon zelf uw korting verwerken. En zoals altijd sturen wij uw bestelling wanneer wij uw betaling hebben ontvangen dezelfde dag nog op! Dus profiteer van deze aanbieding en kijk snel in onze Webshop!

Aanbieding voor tonpraters, buutreedners en acts!
Ook voor tonpraters, buutreedners, amusements- en cabaretgroepen, bandparodisten, acts enzovoorts hebben wij natuurlijk een speciale verjaardagsaanbieding. Ook deze is het hele weekend geldig. Iedereen die informatie opvraagt over een eigen site bij Tonpraten.nl / Buutreednen.nl profiteert deze speciale aanbieding. Dus vraag nu geheel vrijblijvend informatie aan via info@tonpraten.nl!

WIJ DANKEN ALLE BEZOEKERS, ORGANISATIES, DEELNEMERS EN PARTNERS VOOR HUN BIJDRAGE IN DE AFGELOPEN TWEE JAAR EN HOPEN DAT WE OOK IN DE TOEKOMST OP U MOGEN REKENEN!

TEAM TONPRATEN.NL / BUUTREEDNEN.NL EN INTERNETBEDRIJF FLASHPOINT






 
     

 


Harry Evers Best 30 Nov 1999
Proficiat en nog vele jaren!

Ome Henk Venhorst 30 Nov 1999
OEPS,

Een dag telaat, maar toch nog van HARTE gefeliciteerd.

Enne ga vooral zo door.

Ome Henkl

 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl