"Feestdagen actie Tonpraten.nl / Buutreednen.nl"
  01-01-1900

 Voor de komende feestdagen hebben wij een speciale aanbieding voor tonpraters, buutreedners, cabaretgroepen, acts en amusementsgroepen die erover denken een eigen site te openen op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl.

Vaak blijft een besluit om dit te doen een tijd liggen wegens tijdgebrek. De feestdagen en de vakantie zijn dan ook een uitgelezen mogelijkheid om hieraan wat tijd te besteden, zodat je je tijdens het hoogtepunt van het carnavalsseizoen op een leuke, verzorgde en opvallende manier aan het publiek kunt presenteren.

De aantrekkingskracht van Tonpraten.nl / Buutreednen.nl blijkt niet alleen uit de bezoekcijfers van enkele honderden per dag. Ook organisaties weten de site te vinden voor het boeken van hun artiesten en het communiceren van hun evenement in onze uitgebreide agenda.

Collega's maken graag gebruik van elkaars persoonlijke gastenboek om felicitaties of succeswensen over te brengen, tips te geven, optredens te ruilen of te discussiëren met elkaar, de organisaties of het publiek. En de media heeft in het korte bestaan van de site al meerdere malen een beroep erop gedaan voor het regelen van optredens en interviews.

Niet alleen regionaal of landelijk optredende artiesten hebben een site geopend op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl. Ook beginnende tonpraters en buutreedners vinden het leuk om een eigen site te hebben waarop zij hun belevenissen kunnen delen.

Kortom, een eigen site op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl is leuk, interessant, laagdrempelig en verzekerd van een grote aandacht. En nu geldt tot en met eind december een speciale aanbieding voor iedereen die zich aanmeldt voor een eigen site.

Vraag dus vandaag nog vrijblijvend informatie aan via info@tonpraten.nl. Aanmelden is heel gemakkelijk. Kennis van internet hoeft u niet te hebben en foto's worden voor u gescand indien nodig. Binnen twee dagen nadat wij uw aanmelding hebben ontvagen staat uw site online.

Nog niet overtuigd? Mail gerust naar één van de huidige deelnemers voor meer informatie. Of mail naar info@tonpraten.nl.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl