Tonpraten.nl / Buutreednen.nl op YorinFM
  01-01-1900

Op het radiostation Yorin FM was donderdag 18 november de naam van deze site te horen. Tijdens een belspelletje werd een stagiair van internetbedrijf Flashpoint, de bouwer van deze site, in de uitzending gehaald. Gevraagd naar een 'beroemde site' in het portfolio van Flashpoint, noemde hij Tonpraten.nl / Buutreednen.nl!

De DJ, Timur Perlin, was benieuwd naar de site en vroeg wat tonpraten precies was. En blijkbaar waren ook veel luisteraars nieuwsgierig naar de site, want het aantal bezoekers steeg direct met meer dan 100!

De site wordt de laatste tijd toch al zeer druk bezocht. Gemiddeld bezochten de afgelopen maand meer dan 200 mensen per dag deze website en dat terwijl het echte tonpraatseizoen eigenlijk nog moet beginnen.

De stagiair van Flashpoint ging er overigens met de prijzen vandoor omdat hij drie muziekfragmenten juist wist te raden. Kijkt u ook eens op de site van Flashpoint om te kijken of zij misschien ook voor uw bedrijf een internetoplossing kunnen bouwen waarmee u in de prijzen valt bij uw klanten!






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl