Veel reacties op gratis optreden Ome Henk
  01-01-1900

Enkele weken geleden bood bandparodist Ome Henk zichzelf aan voor een aantal gratis optredens voor verenigingen die iets organiseerden voor gehandicapten of bejaarden. Vele verenigingen die via deze site kennis hadden genomen van de actie reageerden hierop.

Uiteindelijk zijn drie van hen gelukkig gemaakt met een gratis optreden. De optredens zijn eerlijk verdeeld over Limburg, Gelderland en Brabant. 

Het optreden in Brabant vindt plaats in Oirschot. Tonprater Frans Bevers las de oproep en reageerde direct namens de ontspanningsvereniging voor gehandicapten waar zijn vrouw als vrijwilliger werkzaam is. Deze viert dit jaar haar 25-jarig jubileum.

Op 20 november 2004 komt Ome Henk naar Oirschot om de feestavond mee op te luisteren. Frans Bevers vindt het net als Ome Henk heel normaal dat artiesten dit soort optredens doen. "Ik doe dat zelf ook eens per jaar met anderen in Valkenswaard. Voor gehandicapten uit de Phillepijnen. Dit wordt geregeld door Tony Janssen en Jan Wijnen (Janus Bloemmers) en is op 30 januari 2005. Het is niet meer dan normaal dat wij, tonpraters, bandparaodisten en dergelijken, hier ons steentje aan bijdragen. We moeten blij zijn dat we zelf niet in dit schuitje zitten en als je dan ziet wat een plezier deze mensen hebben met onze capriolen geeft dat veel voldoening".

Tonpraters, buutreedners of acts die zelf een dergelijke actie op touw willen zetten dit natuurlijk altijd kenbaar maken aan de redactie van deze site.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl