Andy Marcelissen Zuid-Nederlands Kampioen 2004
  24-04-2019

Na begin januari het seizoen te hebben geopend met het Brabants Kampioenschap, sluit Andy Marcelissen ook het seizoen af met een titel. Zaterdag won hij in Wanroij het Zuid-Nederlands Kampioenschap als 'Coach van de Veteranen'.

Het is de tweede keer dat Marcellissen zich kampioen van Zuid-Nederland mag noemen. In 1998 won hij de strijd tussen de vier beste tonpraters uit Brabant en de top vier van Limburg voor de eerste maal. Maarten van Brug kon zijn titel van vorig jaar niet prolongeren, maar sleepte wel de publieksprijs in de wacht met zijn creatie van Piet Put de Golfer.

De derde en de vierde plaats gingen naar Limburg. Jan Geraedt als 'Janus de Hulpsinterklaas' en Ger Frenken als 'De Sollicitant' werden respectievelijk derde en vierde. Hierdoor is vrijdag en zaterdag tijdens de gala-avonden de verhouding tussen Brabant en Limburg eerlijk verdeeld.

In 2005 wordt het Zuid-Nederlands Kampioenschap gehouden op 26 februari. De gala-avonden zijn dan op 4 en 5 maart. Informatie over de kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk.

De jury uitslag:

 • Andy Marcelissen Brabant
  ,,Coach v/d Veteraonen"
  375 punten
 • Maarten van Brug Brabant
  ,,Piet Put de Golfer"
  371 punten en de PUBLIEKSPRIJS 2004
 • Jan Geraedts Limburg
  ,,Janus " de hulp Sinterklaas"
  362 punten
 • Ger Frenken Limburg
  ,,De Sollicitant"
  328 punten

Feliciteer Andy Marcelissen en Maarten van Brug met hun titel en publieksprijs in hun persoonlijke gastenboek op deze site. Klik op de naam om naar hun site te gaan.

(Bron: Officiële site van het Zuid-Nederlands Kampioenschap)


 
     

Print dit artikel - Terug naar nieuwsoverzicht  
 

 Copyright © 2003-2016 Tonpraten.nl / Tonpraten.com