Winnaars CD voor doorsturen nieuwsbrief
  01-01-1900

Gisteren is de Tonpraten.nl/Buutreednen.nl Nieuwsbrief weer verzonden. In de vorige twee edities konden ontvangers van de Nieuwsbrief een CD winnen door deze door te sturen naar minimaal vijf e-mail adressen. De gratis CD voor de winnaars is inmiddels onderweg.

Veel mensen reageerden op de prijsvraag door de nieuwsbrief door te sturen naar soms wel meer dan twintig familieleden, vrienden en/of kennissen. En hiervan hebben zich ook weer velen zich aangemeld voor onze nieuwsbrief, die inmiddels bij meer dan 500 mensen regelmatig 'in de bus' valt. Marcel & Dorianne reageerden verheugd op de mededeling dat zij een CD mochten kiezen uit onze Webshop. Ze kozen voor de meest recente titel uit het 'Brabant' assortiment, Brabantse Kampioenen 5.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet, maar wilt u wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de leukste feitjes en de aantrekkelijkste prijsvragen, meld u dan nu aan voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Aan de rechterkant van deze pagina kunt u uw e-mail adres invullen en vervolgens klikken op 'Verstuur'. Uiteraard wordt uw adres strikt vertrouwelijk behandeld en kunt u zich makkelijk afmelden.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl