Laatste 'tonpraatweekend'
  01-01-1900

Het komende 'valentijnsweekend' is al weer het laatste echte 'tonpratersweekend' van dit jaar. In de agenda staan nog meer dan twintig evementen, waaronder bijvoorbeeld het Limburgs Buuttekampioenschap voor jongeren.

In Hulst (Zeeland) vindt het Buutreednerfestival plaats, met maar liefst vier voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag. En in Malden wordt zelfs nog een titel vergeven bij de Buutkampioenschappen.

Natuurlijk zijn er tijdens de carnavalsdagen ook nog veel optredens van tonpraters, al betreft het hier vaak niet echt tonpraatgala's of wedstrijden maar meer optredens van een enkele tonprater of buutreedner. Uitzonderingen zijn er in Raamsdonksveer, op carnavalsmaandag wordt hier D'n Boel Plat gehouden, en de tonpratersmiddag van de Aagse Knuppels in Eindhoven.

Overigens blijft er ook na de carnaval genoeg te beleven op deze site met naar verwachting een aantal nieuwe deelnemers waarvan de sites ongetwijfeld weer de moeite waard zullen zijn. Graag vaak tot ziens dus op www.tonpraten.nl / www.buutreednen.nl.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl