Tonpraoten in 't Maoske De Moer
  01-01-1900

Zondag 8 februai organiseert Die Torfgräber Kapelle weer het tonpraoten bij 't Maoske in De Moer met alle toppers en kampioenen uit Noord-Brabant.

De spits wordt afgebeten door Jasper van Gerwen uit Hilvarenbeek, die als Opa Max zijn verhaal komt vertellen. Als tweede komt zijn plaatsgenoot Peter Maas aan bod, die als Peer Safari een en ander uit de doeken doet in de ton.

Als derde komt Berry Knapen uit Heeze, die als Peer Pluk de Kapper komt vertellen wat hij allemaal meemaakt in zijn kapperszaak. Na een korte pauze is het de beurt aan Cees Coolen uit Tilburg, die zijn buut komt doen als Kiske.

Als vijfde komt Frans Bevers uit Oirschot zijn buut brengen. Hij is Ciske de Luizenbol van een DSZ. Wat dat betekent zal hij zelf vertellen. Als laatste gaat Good Old Piet Schellekens in de ton. Hij vertelt zijn belevenissen als Heintje den Blozerd, die wel in de VUT zit, mer nie in de put en pas op hele late leeftijd is gaan samenwonen.

Belangstellenden kunnen kaarten bestellen bij de Torfgräber Kapelle, 013-5159220 of 0416-277553 of aan de zaal indien voorradig. Het evenement begint om 14.00 uur.

(Bron: Tilburgse Koerier)






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl