Voeg Tonpraten.nl/Buutreednen.nl toe aan uw favorieten
  01-01-1900

Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, de agenda en alle uitslagen kijkt natuurlijk regelmatig op deze site. Dit is nog makkelijker als u de site toevoegd aan uw favorieten. Toets op CTRL en tegelijk op de letter 'D' en de site wordt automatisch toegevoegd.

Als u nog een stapje verder wilt gaan kunt u Tonpraten.nl/Buutreednen.nl zelfs instellen als uw startpagina, zodat deze telkens als u Internet Explorer opent wordt weergegeven. En natuurlijk blijft u op de hoogte door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dat kan door aan de rechterkant van de pagina uw e-mail adres in te vullen en vervolgens te klikken op verstuur.

Omdat deze site mede door u als bezoeker tot stand komt, roepen we u nogmaals op om uw agenda-items, verslagen, uitslagen of nieuws aan ons door te geven. Mail naar info@tonpraten.nl of info@buutreednen.nl en wij zorgen ervoor dat uw tip op de site verschijnt. U maakt dan zelfs kans op 1.000 gratis bierviltjes met uw eigen unieke opdruk in fullcolor. Lees er hier meer over.

Om in contact te komen met andere liefhebbers kunt u gebruik maken van ons gastenboek. En in de persoonlijke gastenboeken van de tonpraters of acts kunt u voor hen een berichtje achterlaten. Ook kunt u natuurlijk op elk nieuwsartikel direct uw reactie plaatsen door te klikken op 'reageer op dit artikel' onder aan de pagina.

Tenslotte willen we u nog graag wijzen op onze uitgebreide Webshop waar u zonder verzendkosten CD's en boeken kunt bestellen. Kortom, er is genoeg te doen op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl, dus graag vaak tot ziens!






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl