Inschrijven Kletstoernooi DE GOEIE TO(O)N 2019
  05-04-2019
Beste Kletser / Tonprater / Sauweler,

We willen je attenderen op het kletstoernooi DE GOEIE TO(O)N dat plaatsvindt in Helmond.

De locatie, waar dit toernooi gehouden wordt, ligt centraal in Helmond, namelijk de zaal van Phileutonia aan de Kanaaldijk NW 27b.

Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen. Met de klets mag nooit een plaats bij de beste vier zijn behaald op één van de volgende toernooien: De Brabantse Kampioenschappen te Valkenswaard of Het Keiebijters Kletstoernooi te Helmond.

Tot het toernooi zullen 18 kletsers worden toegelaten, waarvan er na twee voorronden 6 finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee DE GOEIE TO(O)N. Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury. De publiekswinnaar van de finale wint DE FRANS BRUGMANSPUBLIEKSPRIJS. Mochten zich meer dan 18 kletsers inschrijven zal de organisatie bepalen welke kletsers tot de voorronde toegelaten worden.
Bovendien zijn er drie wildcards voor de voorronden van de Keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap te verdienen.

De voorronden van het toernooi vinden plaats op vrijdag 11 en 18 oktober. De finale staat gepland voor vrijdag 25 oktober.
Het toernooi wordt jaarlijks gehouden op de laatste drie vrijdagen van de maand oktober.

Inmiddels hebben zich al veel kletsers ingeschreven. Het kan zijn dat jij dat ook al gedaan hebt. Mocht dit niet het geval zijn dan hopen we dat we je interesse hebben gewekt om deel te nemen. Via onze website kun je je aanmelden voor ons toernooi: http://www.degoeietoon.nl/inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met zondag 23 juni.

Ook voor eventuele vragen kun je daar terecht http://www.degoeietoon.nl/contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Namens de Stichting Klets en Zwets,
Frank Vlijmincx

 
     

Print dit artikel - Terug naar nieuwsoverzicht  
 

 Copyright © 2003-2016 Tonpraten.nl / Tonpraten.com