Tonpraten.nl ontvangt onderscheiding Federatie Europese Narren
  10-02-2019
Afgelopen zaterdag kregen Lizzi en Arian Compen uit Soerendonk van dé website met nieuws, agenda en informatie over Tonpraten / Buutreednen, acts en amusement: www.tonpraten.nl hoog bezoek. Ze werden namelijk verrast door de voorzitter en secretaris afdeling Zuid van FEN Nederland, de Federatie Europese Narren.


De FEN is een Europese organisatie waarin Nederland zich sinds 1970 samen met Duitsland, België, Spanje, Frankrijk en zelfs Canada inzet tot behoud van de folklore en het cultureel erfgoed van het Carnaval in het algemeen. Deze Europese organisatie zet mensen die zich sterk maken voor alle mogelijke onderdelen van carnaval in het zonnetje door ze te onderscheiden.


Omdat de FEN van mening is dat www.tonpraten.nl een essentiële bijdrage levert aan de verbroedering en beleving van een van de grootste volksfeesten van delen van Europa en Nederland in het bijzonder, werden Lizzi en Arian niet alleen vereerd met een bezoek maar ook onderscheiden met de felbegeerde Jaarorde der Europese Narren.

 
     

Print dit artikel - Terug naar nieuwsoverzicht  
 

 Copyright © 2003-2016 Tonpraten.nl / Tonpraten.com