Finalisten Brabants Kampioenschap bekend
  01-01-1900

De voorronden voor de finale van het Brabants Kampioenschap tonpraten zijn achter de rug en de finalisten zijn bekend. Vijf tonpraters uit de voorronde en de drie finalisten van vorig jaar nemen het op 9 januari 2004 tegen elkaar op om de titel Brabants Kampioen Tonpraten.

De vijf tonpraters die via de voorronden de finale hebben gehaald, zijn:

Robert van Lamoen

Maarten van Brug

Frans Bevers

Kees van Gils

en Harry Hens

Zij strijden samen met de drie finalisten van vorig jaar om de titel:

Andy Marcelissen (Brabants Kampioen 2003)

Hans Eijkemans

Gerrit van de Water

Zeven van de acht finalisten hebben een eigen site op Tonpraten.nl! U kunt deze bezoeken door op hun naam te klikken en uiteraard kunt u een berichtje achterlaten in hun persoonlijke gastenboek.

Waar winnaars zijn, zijn natuurlijk ook 'verliezers'. Onder andere Rob Scheepers uit Helmond, Rob Scheepers uit Heeze, Ivo van Rossum, Frank Schrijen, Mathie van Hoof, Wiel Peerlings en Frank Stevens wisten hun deelname aan de voorronde niet beloond met een plaats in de finale.






 
     

 


henk schoots volkel 30 Nov 1999
Geachte redactie,
Met alle respect voor jullie site moet ik echter toch concluderen dat er bij de voorronden geen sprake is geweest van deelname door Maikel van den Berg, of ik moet wel verschrikkelijk in slaap gevallen zijn.

Redactie Tonpraten.nl 30 Nov 1999
Beste Henk,

Excuses voor deze vergissing, we hebben dit inmiddels gecorrigeerd op de site. Wij hadden vernomen dat Maikel zou deelnemen, maar blijkbaar is dit niet het geval. Bedankt voor de tip!

 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl