Rien Bekkers jubileum heel groot succes
  12-01-2015
Maar liefst 440 liefhebbers kwamen op 13 en 14 december naar Olland om te “lachen voor het goede doel”. Rien vierde dat weekeinde het feit dat hij 3 x 11 jaar actief is als tonprater. Met Ton Brekelmans, Frans Bevers, Kitty Goverde, Ad Vermeulen, Jan Strik, Berry Knapen, Andy Marcelissen, jubilaris Rien en presentator René van Boxtel stond er een programma van ongekend hoog niveau. Het publiek heeft er dan ook heerlijk van gesmuld. In een heerlijk ongedwongen sfeer hebben de kletsers er lustig op los “gesauweld”. Al die humor, gemixt met de klanken van de Ollandse Dorpskapel, zorgde voor een heerlijke sfeer. Menig zakdoek (en onderbroek) bleef dan ook niet droog.

De genoemde tonpraters en tonpraatster waren op zaterdag helemaal gratis naar Olland afgereisd om te kletsen voor het goede doel dat jubilaris Rien gekozen had: Stan, een 2 jr. knulletje uit Olland met de ziekte van Alagille (een leverziekte). Rob Scheepers (Sterksel) kon door opnamen van zijn show niet aanwezig zijn maar deed een duit in het zakje door een aantal van zijn boeken en twee kaarten voor zijn Oudejaarsshow gratis ter beschikking te stellen. Door al die zeer collegiale medewerking kon Rien na afloop aan de ouders van Stan een cheque overhandigen met het hele mooie bedrag van € 2325
Voor zijn 33 jarige verdienste voor de “tonpraterij” kreeg Rien op de tweede avond door de FEN de versierselen opgespeld “Nar van Europa” .





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl