Uitnodiging “ZET DE GOEIE TO(O)N”
  13-05-2014
Beste Kletser / Tonprater / Sauweler,

Je hebt over ons kletstoernooi al diverse mails, brieven, etc. ontvangen. Ook zijn er over ons toernooi al diverse publicaties in dag-weekbladen en op internetsites verschenen. En natuurlijk kun je alle recente informatie over ons toernooi lezen op onze eigen website.

We hebben dan ook al bijzonder veel inschrijvingen ontvangen voor ons kletstoernooi DE GOEIE TO(O)N dat plaatsvindt in Helmond. Veel meer dan dat we kunnen plaatsen. Tot het toernooi kunnen slechts 18 kletsers worden toegelaten. Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen.

Van een groot aantal kletsers hebben we al voldoende achtergrondinformatie, maar een heleboel kletsers zijn voor ons nog relatief onbekend. We willen hen daarom de gelegenheid bieden om zich aan de organisatie te presenteren zodat we iets meer over hen te weten komen.

Bij voldoende belangstelling willen wij dit nieuwe evenement onder de naam “ZET DE GOEIE TO(O)N” houden op zondagmiddag 22 juni vanaf 14.00 uur. Iedere kletser krijgt dan de gelegenheid om zich in maximaal vijf minuten voor te stellen aan organisatie en publiek. De invulling van de presentatie is geheel vrij. Je kunt er voor kiezen om een gedeelte uit je klets te brengen of jezelf op geheel eigen wijze te presenteren. Daarnaast is het ook een leuke gelegenheid om elkaar op een informele wijze beter te leren kennen.

Voor al die kletsers die zich al ingeschreven hebben en deel willen nemen aan “ZET DE GOEIE TO(O)N”, vragen wij om via een mailtje aan info@degoeietoon.nl dit kenbaar te maken.

De toegang voor publiek is gratis.

De locatie ligt centraal in Helmond, namelijk de zaal van Phileutonia aan de Kanaaldijk NW 27b. Voor een routebeschrijving zie: www.phileutonia.nl/contact.

Mocht je je nog niet hebben ingeschreven voor ons toernooi, dan kun je dat doen via onze website: www.degoeietoon.nl/inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met zondag 22 juni. Ook voor eventuele vragen kun je daar terecht.

Met vriendelijke groet,

Namens de Stichting Klets en Zwets,

Frank Vlijmincx.





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl