Nieuwe tournee 'Brabant Plat' binnenkort van start
  11-09-2012

Na negen zeer succesvolle jaren trapt cabaretgroep Brabant Plat binnenkort af voor haar 10de seizoen Brabantse humor in het theater. En opnieuw bestaat de groep uit ervaren en zeer gewaardeerde Brabantse humoristen, die garant staan voor een avondje Brabantse humor in optima forma.

Voor het jubileumseizoen wist de groep opnieuw klinkende namen aan zich te binden. Zoals niemand minder dan de uit Someren afkomstige topper Robert van Lamoen. Deze humorist in hart en nieren grossiert in Brabantse titels. Niet alleen won hij verscheidene keren Het Brabants Kampioenschap Tonpraten, ook was hij meerdere keren winnaar van de prestigieuze “Zilveren Narrekap”.

Maar ook Rob van Elst is geen lichtgewicht als het om de Brabantse humor gaat. De afgelopen edities wist hij zich steevast te kwalificeren voor de finale van Het Keijebijters Kletstournooi en was daardoor de afgelopen jaren regelmatig te zien op Omroep Brabant. Met de allerbeste succesnummers staan de beide humoristen garant voor een avondje ijzersterke en onvergetelijke Brabantse humor, daarbij uiteraard weer bijgestaan door het kwartet De Turfstekers, dat met een handvol heerlijke nieuwe en unieke humoracts het publiek zal verrassen. Brabant Plat staat ook in het jubileumjaar garant voor een avondvullende voorstelling, waar de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld.

Kijk voor meer info en toerdata op de site van Brabant Plat






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl