Buut-avond Esteren al bijna uitverkocht
  01-01-1900

De Buut & Cabaretavond met meervoudig Brabants & Limburgse kampioenbuutredeners die op 22 november in Escharen gehouden wordt, is vijf weken voor aanvang al bijna uitverkocht. Er kunnen 500 bezoekers in de tent.

Vorig jaar hield de Esterse carnavalsvereniging bij het 44-jarig jubileum voor het eerst een dergelijke avond. Daarvoor was zoveel belangstelling dat de organiserende Pieperknallers besloten van het evenement een blijvertje te maken.

Aan de tweede editie doen Jan van de Besselaar (Oeffelt), Koen Verstappen (Meijel), Gerrit van de Water (Helmond), Maarten van Brug (Aarle-Rixtel) en de cabaretgezelschappen De Bretelboys (Helden), Stripke Veur (Helmond) en de Trumpet Stars (Voerendaal) mee. De animo van de artiesten om mee te doen is volgens de organisatie groot omdat die in ontspannen sfeer (het is geen wedstrijd) hun nieuwste acts kunnen oefenen.

(Bron: De Gelderlander)






 
     

 


Patrick Michiels Grave 30 Nov 1999
Geachte redactie,

Het bericht dat deze avond al bijna uitverkocht zou zijn is behoorlijk overdreven en ook niet juist verwoord door de Gelderlander. De kaartverkoop verloopt voorspoedig, maar het is nog niet uitverkocht.

Met vriendelijke groeten,
Patrick Michiels
Organisatie Buut & Cabaretavond Escharen

 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl