‘Ze is zo Moi’ opvallende nieuwe CD van DèVèltOp
  01-03-2012
“Ze is zo Moi” is de titel van deze alweer 4e gloednieuwe verzamel-cd van de populaire amusementsgroep DèVèltOp uit Aarle-Rixtel. Met zeventien nieuwe nummers op dit schitterende verzamel album bewijst DèVèltOp dat het zeker aan inspiratie, fantasie en zangkwaliteiten niet ontbreekt in de groep.

“Ze is zo Moi” is een prachtig gevarieerd album geworden van Nederlandstalige komische kolder liedjes in het Aarle-Rixtelse dialect zo zeggen de groepsleden enthousiast. Gewoon dus lekkere luister en meezing nummers maar met zo nu en dan ook aandacht voor de gevoelige snaar!

Het is bewonderenswaardig te noemen dat de groep het overigens voor elkaar gekregen heeft om dit nieuwe en 4e album nu al aan hun fans te kunnen presenteren. Dit omdat ze in juli 2009 een ontzettende zware tegenslag te verwerken hebben gekregen door het plotselinge overlijden van Thea ‘van DèVèltOp’ Kuypers. Dit kwam als een mokerslag aan bij de groep, gelukkig hebben de overige leden na deze moeilijke periode besloten om de draad weer op te pakken en verder te gaan hoe moeilijk dit ook was.

Tja we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten aldus Theke Pietje Rikie Gertie en Anja, en hebben samen besloten om door te gaan zo zou ons Thea het ook gewild hebben zo zeggen zij. De opnamen in de studio zijn geheel afgerond, en er is niets aan het toeval overgelaten. Er is ook hard gewerkt aan een spectaculaire presentatie van de nieuwe Cd “Ze is zo Moi”. Met een gevarieerd avondvullend programma van Top-Amusement, en de spontane medewerking van vele artiesten o.a. DèVèltOp, De Heikantzangers, Drie kerre niks, Velvet Rouge, Cristel Kuypers Aerial Silks, Gadz, Kiepevel en zanger Maurice Habraken presenteert DèVèltOp haar nieuwe Cd aan haar fans en publiek. De presentatie is in handen van Theo van Gerwen.

Zondag 8 april (1e paasdag) aanvang 20.00 uur in Multicultureel Centrum De Dreef, De Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel, kunt u getuige zijn van deze Cd-presentatie. De toegang is Gratis en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Er zijn geen toegangskaarten kom dus op tijd want Vol is Vol!

Ook is er op deze Cd-presentatie aandacht voor het goede doel, wij DèVèltOp zetten onze traditie voort en deze keer richten wij onze aandacht hiervoor op de organisatie kindercarnaval De Gele Kielen in Aarle-Rixtel.

Deze presentatie avond van “Ze is zo Moi” is niet alleen een feest voor ons zo zeggen de leden van DèVèltOp maar zeer zeker ook voor al onze fans en publiek. Dus u bent allen van harte welkom op de Cd-presentatieavond van de amusementsgroep DèVèltOp.
Voor meer info kijkt u op: www.develtopnieuw.com





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl