Zaandhaozenlaand start met jeugdtonpraoten
  20-01-2012
Het tonpraoten in Elshout heeft de afgelopen 23 jaar een goede reputatie opgebouwd met een lange lijst tonpraoters. Ook komt er steeds meer jeugd genieten van de optredens. Voor de organisatie dus hoogste tijd om dit jaar te starten met jeugdtonpraoten.

Door het enthousiasme van Piet Vromans en medewerking van de basisschool hebben zich 8 talenten aangemeld die het aandurven om als duo’s in de ton te gaan staan! De jongste deelnemer is 9 jaar, de oudste 15. Iedere vrijdagmiddag komen de jeugdtonpraoters bij elkaar om te oefenen.

De eerste repetitie op 6 januari ging van start met een wervelende presentatie door tonpraoter Jasper van Gerwen waarin alle tips en trucs aan bod kwamen. Daarnaast is de ervaren tonpraoter Harrie van den Elshout betrokken bij de coaching en begeleiding van de jeugd. Het beloofd een spektakel te worden op 5 februari vanaf 14:30 in ’t Rad, Kerkstraat 39 in Elshout.

Het is de bedoeling van de organisatie om van Jeugdtonpraoten Zaandhaozenlaand een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Samen met het Tonpraotweekend in Elshout, wat altijd één week voor carnaval op de agenda staat.

Meer informatie en foto’s van de voorbereidingen zijn te vinden op www.zaandhaozenlaand.nl





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl