Weer twee keer Smakelijk eten met Keps
  01-01-1900
EEN BELEVENIS VOOR DE ECHTE GENIETERS

“Smakelijk eten met Keps” is een unieke gelegenheid die uitermate geschikt is voor een personeelsfeest, bedrijfsuitje of kleine groepen, maar ook om bijvoorbeeld samen met uw partner te worden ondergedompeld in een wereld vol humor en entertainment.

In samenwerking met Theatertrio Keps organiseert Boelaars Zalencentrum avondvullende feesten, waarin zang, dans, variété, theater en culinaire verzorging elkaar op unieke wijze aanvullen. Dit alles trekt in een razend tempo voorbij, waarin U als gast zelf een hoofdrol speelt. Een complete avond waarbij het woord FEEST echt met hoofdletters wordt geschreven.

Trio Keps, bestaande uit de Verenaren Piet Zijlmans, Jan en Andy Marcelissen, staat garant voor een wervelende, dolkomische show vol weergaloze meezingers, adembenemende danspasjes én uiteraard theater.

Tussen de showblokken door wordt gezorgd voor een swingende onderbreking, waarbij u beslist een dansje kunt wagen. Humor, dans en zang worden afgewisseld met een voortreffelijk 4-gangen diner. Kortom: U wordt op alle fronten op uw wenken bediend.

De arrangementsprijs is € 47,50 per persoon. Inbegrepen zijn het welkomstdrankje, het 4-gangen diner en het theater. Reserveer voor één van de volgende datums in 2003: vrijdag 14 november, aanvang 19.30 uur en zondag 21 december, aanvang 18.00 uur.

Smakelijk eten met Keps wordt uitgevoerd in Zalencentrum Boelaars, Keizersdijk 48 te Raamsdonksveer. Voor informatie c.q. reserveringen: Boelaars/Keps Ticketlijn 0162-512406.

Tevens bestaat er een mogelijkheid voor bedrijven (minimaal 80 personen) om een besloten avond te reserveren op elke gewenste datum. Op verzoek wordt dan gezorgd voor een offerte op maat.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl