Brabant Plat in 26 theaters
  16-09-2011
De Brabantse humor geniet nog steeds een geweldige populariteit in grote delen van Zuid- Nederland. En die echte, onvervalste, humor van het Brabantse land wordt alweer een aantal jaren in de Brabantse theaters gebracht door het populaire humorgezelschap Brabant Plat. De voorstellingen van deze heerlijke groep zijn bekend vanwege de prachtige humor en de grote grapdichtheid. “ Een aanslag op de lachspieren” kopten de kranten de afgelopen jaren en dat is precies datgene, waar het publiek telkens weer voor komt.
Als Brabant Plat op Donderdag 6 Oktober in Nuenen aftrapt voor haar negende seizoen, is dat de start van een programma, dat de groep tot midden April langs maar liefst 26 Zuid- Nederlandse theaters voert.

Brabant Plat speelt ook in het nu startende seizoen een gloednieuw en aantrekkelijk programma, waar de splinters vanaf vliegen. Kostelijke conferences en knotsgekke sketchen maken een bezoek aan de voorstelling tot een ware belevenis, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.
Frans Bevers uit Oirschot is een van de beste Brabantse humoristen van de laatste jaren. Zijn heerlijke, gortdroge humor, maakten hem tot een van de beste kletsers uit het Brabantse land. Dat geld ook voor Ton Brekelmans uit Udenhout, die met zijn knotsgekke typetjes het publiek onbedaarlijk laat lachen. Al vanaf het prille begin is sketchgroep De Turfstekers een onmisbare schakel in het Brabant Plat succes. Deze unieke 4- mans formatie brengt humor, sketch en muzikale comedy van de bovenste plank.

Brabant Plat gaat het nieuwe jaar in met een daverende, avondvullende, voorstelling die het publiek telkens weer een oergezellig en onvergetelijk avondje uit biedt. De entreekaarten voor de komende tournee zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa`s.

BRABANT PLAT komt in de volgende plaatsen:

Nuenen
Zevenbergen
Oss
Goirle
Hoogerheide
Helmond
Weert
Nijmegen
Eersel
Malden
Drunen
Geldrop
Wijchen
Venlo
Cuyk
Oisterwijk
Oirschot
Uden
Rijen
Berlicum
Bergeijck
Baarle-Nassau
Veldhoven
Boxtel
Tiel
Bladel

Kijk voor meer informatie op de site van Brabant Plat!







 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl