Voorrondes Keiebijters Kletstoernooi geannuleerd.
  08-09-2011

Graag willen wij u berichten dat wij hebben besloten de voorrondes van het Keiebijters Kletstoernooi 2012 te annuleren. Deze voorrondes stonden gepland op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 2011.

De laatste jaren zijn er in het Helmondse meerdere nieuwe toernooien ontstaan, die allemaal in het najaar plaatsvinden. Als stadscarnavalsvereniging ondersteunen wij deze initiatieven van andere verenigingen en instellingen uiteraard van harte en we willen daar niet mee concurreren, door in dezelfde periode nog een toernooi te organiseren.
De druk op de agenda’s van de kletsers is immers al hoog genoeg, die hoeft niet nog verder te wordne opgevoerd. We hebben derhalve besloten de andere toernooien juist te omarmen en de 3 wild cards voor ons hoofdtoernooi te vergeven aan de best presterende kletsers van de kletstoernooien ‘De goeie to(o)n’ en ‘De vergulde glimlach’.

Mocht je als nog willen strijden om 1 van de beschikbare wild cards, dan kun je je voor een deze toernooien inschrijven. Neem hiervoor contact op met:
• De goeie to(o)n: Frank Vlijmincx, f.vlijmincx@upcmail.nl
• De vergulde glimlach: Marcel Aerts, de-vergulde-glimlach@live.nl

We zien jullie dus graag terug in een van deze toernooien en hopelijk ook in het Keiebijters Kletstoernooi 2012! Dank voor jullie enthousiasme voor onze voorrondes en heel veel succes met alle optredens.

Met vriendelijke groet,

Commissie Binnengebeuren Keiebijters
binnengebeuren@keiebijters.nl






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl