Kaartverkoop voor Zuid-Nederlandse Buutkampioenschappen in Wanroij.
  19-01-2011
Rond Halfvasten organiseert Stichting Carnavalsactiviteiten Land van Cuijk de jaarlijkse Zuid-Nederlandse Buutkampioenschappen in Wanroij. Dit jaar zal het buutkampioenschap plaatsvinden op Vrijdag 25 maart a.s. in ’t Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 te Wanroij. De Buutgala-avonden, Zaterdag 26 maart, Vrijdag 1 april en Zaterdag 2 april a.s. vinden eveneens plaats in Wanroij.

De beste tonpraters van Brabant en Limburg, welke deze maand in de grote finale in hun provincie hebben gestreden om de ere-plaatsen, zullen te zien en te horen zijn bij het Zuid-Nederlands Buutkampioenschap. Het wordt weer lachen- gieren en brullen bij de optredens van de beste tonpraters en overigens zal er top-entertainment in de vorm van zang- dans en show te zien zijn. Een ontspannen avondje uit, waarvoor Stichting Carnavalsactiviteiten Land van Cuijk eenieder weer van harte uitnodigt om daarbij aanwezig te zijn.

De kaartverkoop voor al deze avonden vindt plaats op Zaterdag 22 januari a.s. vanaf ’s morgens 9.00 uur. Vanaf dat tijdstip kunt u uitsluitend toegangskaarten à € 15,- bestellen via de telefoonnummers;
06-12715658 en/of 06-10298978. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op www.buutkampioenschap.nl

Er kunnen per persoon maximaal 8 toegangskaarten besteld worden en u kunt deze afhalen op Zaterdag 29 januari a.s. bij secretaris Theo Arts, Pleinstraat 35 te Rijkevoort. Zorg dat u er als de kippen bij bent want vol is vol en op is op.

Wij zien u graag terug tijdens het kampioenschap of wellicht op de buutgala-avonden. Succes en graag tot dan !







 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl