Gebundel Borrel in Sterksel ter ere van boek Rob Scheepers
  28-12-2010


Beste tonprater / tonpraatliefhebber


Aanstaande woensdag 29 december vindt op het kerkplein in Sterksel de officiële boekpresentatie plaats van het eerste boek van Rob Scheepers; ‘Gebundel’. In de sneeuw en tussen de vuurkorven zal onder het genot van glühwein en oliebollen geproost worden op dit jaaroverzicht in columns en tweets.

Het openingswoord zal verzorgd worden door tonprater Andy Marcelissen. Verder zal Rob een kleine impressie van de inhoud geven. Na het praatstuk is er de mogelijkheid om het boekje à €10,- te kopen. En natuurlijk borrelen we nog even na tot de glühwein op is.

Iedereen is van harte uitgenodigd op het kerkplein in Sterksel.

Met vriendelijke groet, en hopelijk allemaal tot woensdag,Rob ScheepersPs. Voor de gefronste wenkbrauwen die zich afvragen waarom niet gewoon in een warm en droog café waar ook genoeg mensen in kunnen.....DAT HEBBEN WE NIET IN STERKSEL. Dus.


Meer informatie over 'Gebundel' in onderstaand persbericht:

Rob Scheepers, meervoudig kampioen tonpraten, brengt een 2010 twitter jaaroverzicht uit in boekvorm. Het boek 'Gebundel', waar ook al zijn radiocolumns van het afgelopen jaar in opgenomen zijn, bevat de grappigste en scherpste tweet van elke dag in 2010. Het is de eerste keer dat iemand een jaaroverzicht van tweets in boekvorm uitbrengt.

Rob Scheepers: "Ik ben fervent twitteraar (www.twitter.com/robscheepers). Elke dag neem ik het nieuws door de mangel, iets wat we al heel wat volgers heeft opgeleverd. Hiernaast heb ik ook wekelijks een radiocolumn op Radio 8FM. Deze wilde ik gebundeld uitbrengen, en toen dacht ik 'waarom zet ik er niet alle tweets van het afgelopen jaar in?' Het heeft wel wat, vind ik, een nieuw medium uitbrengen in een oud medium."

In 'Gebundel' staan 40 columns en 365 tweets. Het voorwoord is geschreven door Tonprater Andy Marcelissen, dichter des Larielands. Het boek is te bestellen vanaf de website van Rob Scheepers: www.robscheepers.com. Daarnaast zal het ook bij optredens van Scheepers te koop zijn. 'Gebundel' kost € 10,-.


Scheepers is begonnen als tonprater en heeft sinds 2009 een radiocolumn op Radio 8FM. Hij werd o.a. Brabants kampioen tonpraten en won drie keer de Zilveren Narrekap bij de Keiebijters in Helmond, met typetjes als de voetbalhooligan, de kermisexploitant en Kloontje Kniesoor. Daarnaast is hij stand-upper en verzorgt hij maatoptredens voor bedrijven en particulieren.

 


 
     

Print dit artikel - Terug naar nieuwsoverzicht  
 

 Copyright © 2003-2016 Tonpraten.nl / Tonpraten.com